DVD tour Arakainu štartuje už tento piatok.

Už tento pátek vyráží metalová kapela Arakain na své DVD tour, na němž zároveň představí i nové live DVD z koncertu v pražských Letňanech u příležitosti 30. výročí existence.

Turné začíná v pátek 8. března na klasickém místě v Polné u Jihlavy, v sobotu kapela zavítá do Olomouce. Jako předkapely Arakain přizval Absolut Deafers a střídavě vystoupí i Menhir a Modesty & Pride.

První dva koncerty svého DVD prožije Arakain na Moravě. V pátek v Polné u Jihlavy, kde jarní turné téměř vždy začínají a v sobotu se přesune do Olomouce. Následující týden pak kapela zavítá na sever Čech do Ústí nad Labem, dále do západočeské metropole Plzně a do jihočeských Chyšek.

První dnem jarního turné začíná i prodej netrpělivě očekávaného DVD ARAKAIN XXX – PVA EXPO PRAHA. Jedná se o nezkrácený záznam podzimního koncertu z pražských Letňan za účasti exkluzivních hostů Lucie Bílé a Petra Koláře. DVD obsahuje všech 30 skladeb, které ten večer zazněly. Navíc fanoušek nebude ochuzen ani o zajímavé bonusy.

Arakain pro všechny své příznivce připravil speciální akci, díky níž je možné získat DVD zcela zdarma. Každý, kdo si zakoupí v předprodeji vstupenku na jakýkoli koncert jarního turné obdrží DVD hned u vstupu na koncert ZDARMA. Ze 3000 DVD zbývá už jen necelých 1000 kusů.

Během celého jarního turné doprovodí kapelu jako host skupina Absolut Deafers. Dále se budou na jednotlivých koncertech ještě střídat kapely Menhir a Modesty & Pride.

Arakain má nyní za sebou měsíc trvající zkoušky repertoáru, při nichž dbal na to, aby fanoušci odcházeli z koncertů spokojení. Těšit se mohou na tradiční oblíbené skladby, dále na dlouho nehrané písně a také jedno velké překvapení.

Nenechte si ujít jarní DVD tour kapely Arakain, které startuje už 8. března a potrvá až do konce dubna.

Termíny tour:
8.3. Polná – KD Zámek
9.3. Olomouc – S-CUBE
13.3. Ústí nad Labem – DK
15.3. Plzeň – KD Šeříkovka
16.3. Chyšky – KD Chyšky
22.3. Brno – KD Smilasso
29.3. Ostrava – Garage
30.3. Krnov – Kofola Music Club
31.3. Březolupy – Sportovní hala
6.4. Vimperk – KD Cihelna
12.4. Jablonec nad Nisou – Eurocentrum
20.4. Velká Bíteš – KD
26.4. Toužim – Sokolovna
27.4. Kolín – MSD

Zdroj: Arakain