Ear-Gasmic „15 YEARS OF TRANCE“ prináša britskú legendu THE THRILLSEEKERS.

Už. budúci víkend 07. 05. 2016 na vás čaká ďalšia, v tomto roku druhá veľká edícia obľúbenej trancovej klubovky Ear-Gasmic v bratislavskom klube UHU, ktorej podtitul nesie názov „15 YEARS OF TRANCE EDITION“. V Bratislave a rovnako aj v rámci Ear-Gasmicu sa po dlhých 7 rokoch ako headliner predstaví britská trance legenda – Steve Helstrip aka THE THRILLSEEKERS.

THE THRILLSEEKERS začínal už v roku 1999, kedy prerazil prostredníctvom svojho nestarnúceho tracku Synaesthesia. Keďže odvtedy ubehlo už viac ako 15 rokov, rozhodol sa vytvoriť nový unikátny koncept nazvaný „15 YEARS OF TRANCE“, ktorý bol doposiaľ takmer všade vo svete vypredaný. V Bratislave sa bude jednať o exkluzívny 4 hodinový extended set, v rámci ktorého zažijete úplne unikátny prierez trancovou minulosťou, súčasnosťou ako i budúcnosťou.

The Thrillseekers z Veľkej Británie pred 7 rokmi vystúpil na úplne prvej edícii párty Ear-Gasmic v dnes už neexistujúcom klube Dopler v Bratislave a po tejto dlhej dobe ho tak budete môcť zažiť v jeho špeciálnom 4 hodinovom 15 YEARS OF TRANCE sete. Určite si mnohí ešte pamätáte aj na jeho vystúpenie v rámci TRANSMIXu na 10. edícii dobre známej pražskej halovej párty Transmission z roku 2013. Už 7. mája sa tak môžte tešiť na množstvo výborných skladieb z jeho produkcie ako aj na mnoho ďalších.

Sekundovať headlinerovi bude ďalšia legenda, svetovo známy producent a DJ z Holandska –  RONALD VAN GELDEREN. Narodil sa v prístavnom meste Rotterdam, dnes žijúci v Amsterdame a v rámci hudby vyznáva tvrdšie odnože trancu – konkrétne tech-trance.

Jeho skoršia podoba siaha až k pseudonymu Kid Vicious, dnes už ale vydáva tracky pod vlastným menom. Ronald nebol na trancovej scéne úplne od počiatku, napokon ho však po stretnutí s Ferry Corstenom zasvätil do trancovej muziky priamo Ferry. Ronald Van Gelderen sa tak na Slovensko vráti po šiestich rokoch a v Bratislave vystúpi úplne po prvýkrát. Na svoje vystúpenie sa u nás veľmi teší a pre návštevníkov si prichystá špeciálny PAST PRESENT FUTURE set. Vy, ktorí ste Ronalda doposiaľ nevideli naživo vystupovať, verte, že sa máte na čo tešiť. Má za sebou hrania na najvýznamnejších akciách po celom svete a jeho sety ste mohli počuť aj na svetovo najväčšej a dnes už legendárnej holandskej párty Trance Energy v rokoch 2005, 2006, 2007 aj v 2008 (oslavná 15. edícia), ktorá bola zrejme najvydarenejšia. Preto si DJsku show tejto legendy určite nenechajte ujsť!

Ear-Gasmic prinesie opäť dva stage, takže počas celej noci očakávajte pestrý prierez viacerých hudobných žánrov ako tomu bolo aj posledne na marcovej edícii.

Na hlavnom stagi opäť nebudú chýbať na mieru vyrobené intrá štartujúce DJov, vizualizácie, dekorácie a sound & light show. Našich dvoch hlavných medzinárodných umelcov doplní Noro Hadzi svojim warm-up setom a Jaccob, ktorý samotnú noc zavŕši.

IMG_5808

Druhý, tzv. UNBEAT B-DAY STAGE bude tentokrát patriť rezidentom párty Ear-Gasmic. Náš hlavný rezident DJ Unbeat v túto noc oslavuje svoje narodeniny a tak sme si dovolili prizvať na jeho stage osvedčené mená, ktoré návštevníkom po hudobnej stránke určite neraz spôsobia dilemu, či zotrvať radšej na ich stagi alebo na hlavnom. :-) Na tomto doslova nabitom stagi vystúpi až 9 DJov. Noc rozbehne Ander Pastor, v classics sete sa tu predstaví Joe Cormack z Českej republiky, rovnako PACE TO P. M. nebude šetriť tvrdšími klasikami a po dlhšom čase uvidíme v spoločnom sete aj obľúbenú dvojicu Unbeat & Zolike.

Kristy Jay si tu užije svoju b2b premiéru s Richie Boothom z UK, ktorého ste na Ear-Gasmicu už mohli zažiť. Koniec noci následne zavŕšia techno beaty od krásnej DJky SIONNI a kvalitného rozbíjača WIREEZa. O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.

Vstupné vo výške 15 € si budete môcť zakúpiť v deň akcie priamo na bráne do priestorov klubu UHU. Preto ak plánujete prísť, môžete sa pridať už teraz do našej udalosti na facebooku, kde aktuálne prebieha aj súťaž o 2 vstupy zdarma: https://www.facebook.com/events/494331607358835/

Pripomeňme si prostredníctvom tohto oficiálneho aftermovie aká atmosféra prevládala na marcovom Ear-Gasmicu, kde ako headliner vystúpil Giuseppe Ottaviani.

Záverečné informácie k akcii spolu s presným timetable DJov vám prinesieme v našej finálnej newske už budúci týždeň. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „15 YEARS OF TRANCE EDITION“ – 07. 05. 2016
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: MAIN STAGE: THE THRILLSEEKERS (UK) [4 hour extended 15 YEARS OF TRANCE set], RONALD VAN GELDEREN (NL) [PAST PRESENT FUTURE set], Jaccob, Noro Hadzi UNBEAT B-DAY STAGE: (Ear-Gasmic residents) – Joe Cormack (CZ) [classics set], Unbeat & Zolike, Krisy Jay vs. Richie Booth (UK), PACE TO P.M. [classics set], FOXX, Sionni, Hasky, PACE TO P. M., Andre Pastor, SIONNI, Wireez
Entry: 15 €
Event: https://www.facebook.com/events/494331607358835/
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

thrillseekers-poster-WEB-v4

Zdroj: Ear-Gasmic