Ear-Gasmic “6th Anniversary Edition” s PHOTOGRAPHERom: Záverečné informácie!

14. marec sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj trancová klubová show Ear-Gasmic „6th Anniversary Edition“. Ako podtitul prezrádza, Ear-Gasmic v klube UHU zároveň oslávi svoje 6. narodeniny, takže sa pripravte na poriadnu párty!

Preto vám teraz prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už najbližšiu sobotu v Bratislave predstaví headlinera večera, DJa PHOTOGRAPHER, ktorý na Slovensku vystúpi úplne po prvýkrát.

Brány klubu UHU sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky za jednotnú cenu 12 € si budete môcť zakúpiť priamo na bráne pri vstupe do klubu.

Počas noci sa môžete tešiť na kvalitnú výpravnú show. Interiér klubu UHU sa zmení na nepoznanie. Čaká na vás vyšperkovaná svetelná a zvuková show, taktiež nebudú chýbať tradičné Ear-Gasmic dekorácie, na mieru vyrobené vizualizácie, projekcia, špeciálne intrá štartujúce DJov, výrazne posilnený zvukový a svetelný park vrátane laserov a ďalšie príjemné prekvapenia.

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v sobotu 14. 03. 2015 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti https://www.facebook.com/events/910468352297239 prípadne na našu oficiálnu fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official .

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy, sme prichystali menšiu mapku s vypísanými MHD spojmi ako sa na Šafárikovo námestie 79/7 do klubu UHU najľahšie dostať.

mapka

Naša domáca „rising star“ nežného pohlavia – Kristy Jay pre túto edíciu prichystala exkluzívne oficiálnu Ear-Gasmic hymnu nazvanú „THROUGH THE CLOUDS“, ktorá bude čoskoro oficiálne vydaná na Edge EDM Records. Úlohou Kristy Jay bude tentokrát ľudí na parkete pred Photographerom dôkladne „naštartovať“ a tak sa okrem samotnej anthem môžete tešiť na množstvo energických trackov práve pre ňu typických.

Support Photographerovi ďalej doplnia Jaccob a Andre Pastor, ktorí si po prvýkrát zahrajú v spoločnom back2back sete, tešiť sa môžete aj na špeciálny set anglického DJa Richie Bootha, ktorý je známy hrávaním trancových klasík iba z platní. Ten svoj set odohrá rovnako v rámci SK premiéry spolu s našim domácim classics DJom COLE a obidvaja si tak spoločne zahrajú v rámci back2back setu výhradne z platní. Ďalej nebudú chýbať rezidenti JoshJoy a Unbeat & Zolike. Na druhom bar stagi si svoju premiéru užije Selky, doplní ho JoshJoy, následne COLE opäť s jeho obľúbenými klasikami a ku koncu pritvrdí Zolike a napokon zaklincuje Wireez.

O energické sety tak rozhodne nebude núdza a fanúšikovia známeho a obľúbeného „Who’s Afraid Of 138” si počas tohto večera určite prídu na svoje.

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie. Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá.

EG-Photographer-Timetable-web

Tešíme sa na vás a veríme, že si obidva stage užijete naplno. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „6th Anniversary Edition“ – 14. 03. 2015
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: MAIN STAGE: PHOTOGRAPHER (UA), Kristy Jay, Richie Booth (UK) b2b COLE, Jaccob b2b Andre Pastor, JoshJoy, Unbeat & Zolike, BAR STAGE: Selky, JoshJoy, COLE, Zolike, Wireez
Entry: 12 €
Event: https://www.facebook.com/events/910468352297239
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

EG-poster-march_2015

Zdroj: Ivo Ninja