Ear-Gasmic „Damaged Edition“ s DJom JORDAN SUCKLEY Videoreport!

V sobotu 5. 9. 2015 sa v bratislavskom klube UHU konala v tomto roku posledná veľká edícia trancovej klubovky Ear-Gasmic nesúca podtitul „Damaged Edition“, kde vystúpil po prvýkrát na Slovensku headliner JORDAN SUCKLEY z britského Liverpoolu.

Tomu na 2 stagoch robili support DJi ako Janina T (AU), Kristy Jay, Jaccob, Zolike, Richie Booth (UK) b2b Cole, Fenex (AT), Unbeat, Sionni a Wireez. Atmosféra počas celej noci bola opäť dychberúca a preto vám teraz prinášame menší záznam formou videí z tejto noci.

Ďalšia edícia Ear-Gasmicu, tentokrát 1 stagová sa bude konať už 3. 10. 2015 opäť v klube UHU. Bude sa jednať o DMAX Label Night, kde v rámci labelu DMAX, na ktorom vydáva svoje tracky aj domáci UNBEAT vystúpia 2 nemeckí DJi Bryan Summerville a Dave Cold. Supportovať budú domáci UNBEAT, Soul Mirror a Noro Hadzi. Ak máte v pláne prísť si túto akciu užiť, môžete sa už teraz pridať do našej udalosti na facebooku https://www.facebook.com/events/688311527966887/ .

Všetky ďalšie informácie párty Ear-Gasmic sa dozviete ako prví priamo na našej FB fan page: https://facebook.com/eargasmic.official .

Výber videí:

Celý zoznam videí: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdG_aHFfYWj-vJSC7ScQGuvlbNQ8cz5iM

Zdroj: Ivo Ninja