Ear-Gasmic “MUSIC LOVERS EDITION” & Giuseppe Ottaviani: OFICIÁLNY AFTERMOVIE!

Prinášame vám druhý, tentokrát OFICIÁLNY AFTERMOVIE z Ear-Gasmic „MUSIC LOVERS EDITION“, ktorý sa konal 26.03.2016 v bratislavskom klube UHU.

Ako headliner tu vystúpil GIUSEPPE OTTAVIANI (IT), ďalej DRIFTMOON, Janina T (AU) b2b Kristy Jay, Joe Cormack (CZ) b2b N-RICO (CZ), Unbeat, JoshJoy, FOXX, Sionni, Hasky, PACE TO P. M., Cole a Wireez. Atmosféra počas celej noci bola úplne vynikajúca a sám Giuseppe Ottaviani si pochvaľoval energiu, ktorou naše publikum ovplývalo. Aftermovie pre Ear-Gasmic pripravil MACÍK. Nech sa páči !

Nezabudnite, že už o mesiac, konkrétne 7. 5. na vás čaká ďalší Ear-Gasmic „15 YEARS OF TRANCE EDITION“, opäť v klube UHU, ktorý bude zároveň posledný pred našou dlhšou letnou prestávkou. Vystúpia tu rovno 2 skutočné legendy, headliner The Thrillseekers z UK, ktorý sa po 7 rokoch vráti ako na Slovensko, tak aj na Ear-Gasmic a predstaví sa v jeho exkluzívnom 4 hodinovom extended sete a Ronald Van Gelderen z NL, ktorý sa premiérovo predstaví v Bratislave v špeciálnom classics sete. Ak plánujete prísť, môžete sa pridať do nášho eventu na facebooku:  https://www.facebook.com/events/494331607358835/

Zdroj: Ivo Ninja