Ear-Gasmic “The Power Of Nature Edition” prináša VINI VICI: Záverečné informácie!

19. máj sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj 8. narodeniny trancovej klubovej show Ear-Gasmic „The Power Of Nature Edition“.

Teraz vám prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už tento piatok predstaví v rámci slovenskej premiéry headlinera VINI VICI.

Brány Ateliéru Babylon sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky si budete môcť zakúpiť aj na mieste za cenu 18 €. VIP vstupenky sú už vypredané. Vstupenky na mieste si bude možné zakúpiť iba v hotovosti. Vstupenky, ktoré ste si zakúpili v predpredaji cez internet bude nutné preukázať vo vytlačenej forme (nie v mobile). Lístky si do piatku môžete zakúpiť aj v predpredaji za zvýhodnenú cenu 16 € cez predajnú sieť Ticketportal – https://www.ticketportal.sk/Event/EAR_GASMIC_The_Power_Of_Nature_Edition.

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v piatok 19. 05. 2017 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti https://www.facebook.com/events/1110470989048237 prípadne na našu oficiálnu fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official.

Našim druhým headlinerom bude čoraz viac vo svete žiadaný a obľúbený REORDER

Line-up doplnia 2 šarmantné dámy, dvojica JaK, ktorú tvorí austrálska DJka JANINA T a domáca Kristy Jay. V rámci tohto back2back zloženia sa bude jednať o ich slovenskú premiéru.

Na Slovensku sa taktiež po prvýkrát predstaví producent a DJ Dreamseekers z Českej republiky.

Záver noci bude patriť osvedčenej a zohratej dvojici Unbeat & Zolike. Títo dvaja páni patria medzi Ear-Gasmic rezidentných DJs a rozhodne vás na parkete nenechajú chladnými. Pripravte sa na poriadny energický nášup.

V celých priestoroch klubu nebude povolené fajčenie, fajčiari budú mať vyhradené miesto pred vstupom do klubu.  V klube žiaľ nebude možné realizovať platbu kartou, preto Vám odporúčame priniesť si dostatočnú hotovosť. K dispozícii bude aj šatňa za poplatok 0,50 €, kde si budete môcť odložiť bundu, kabát a pod.

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy máme informáciu k samotnej doprave do priestorov Ateliéru Babylon. V tesnej blízkosti klubu sa nachádzajú električkové zastávky Kamenné námestie a Námestie SNP, z ktorých sa dá dostať linkou 1 na Hlavnú vlakovú stanicu. Neďaleko zo zastávky Nemocnica sv. Michala premáva trolejbus č. 202 na autobusovú stanicu Mlynské Nivy.

Ear-Gasmic tentokrát prinesie kompletnú tému, ktorou bude „Sila prírody“ alebo „The Power Of Nature“. Môžte sa tak tešiť na vizualizácie a intrá na mieru pripravené pre túto edíciu.

Náš stage technicky posilnia farebné CO2 delá, konfetové delá, plnofarebné výkonné lasere a chystáme pre vás ešte zopár ďalších prekvapení. O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie.

Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá.

Tešíme sa na vás a veríme, že si 8. narodeniny párty Ear-Gasmic užijete naplno. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „The Power Of Nature Edition“ – 19. 05. 2017
Miesto: Ateliér Babylon, Námestie SNP 14/Kolárska 3, 811 06  Bratislava – staré mesto
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up:  VINI VICI (ISR), ReOrder, JAK (Janina T. & Kristy Jay), Dreamseekers (CZ), Unbeat & Zolike
Entry: regular pre-sale 16 € / VIP: sold out / regular at the door 18 €
Event: https://www.facebook.com/events/1110470989048237 
Web: www.ear-gasmic.comwww.facebook.com/babylonatelier, www.babylonatelier.sk
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official
Pre-sale / predpredaj: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=23049

Zdroj: Ear-Gasmic