ED SHEERAN je jedničkou na Slovensku aj v Čechách!

Spevák ED SHEERAN si podmanil aj slovenských a českých  poslucháčov. Ovládol oficiálne predajné štatistiky na Slovensku i v Čechách.

Pesničkárov nový album ÷ je najžiadanejším titulom v oboch krajinách našej bývalej federácie. Zároveň je Sheeran s piesňou Shape Of You prvý v oboch singlových rebríčkoch a v Čechách naviac kraľuje momentálne aj rozhlasovému éteru. K totálnej nadvláde mu chýba len prvenstvo v prehľade najhranejších pesničiek na Slovensku, kde už ale panoval minulý týždeň. Úplne sa teda aj u nás napĺňajú očakávania spojené s jeho štúdiovou  novinkou ÷.

„Žijeme v čase velkohubých vyprázdněných deklarací. V případě úspěchu nového alba britského písničkáře Eda Sheerana je však použití adjektiv jako impozantní nebo kolosální přiměřené. Devět singlů z prvních deseti a šestnách z prvních dvaceti v posledním vydání britské singlové hitparády… A obdobné zprávy z celého světa. Za dlouhou řadu let se takovými triumfy mohla pochlubit jediná Adele,“ pripomína Vladimír Kočandrle, výkonný riaditeľ Warner Music Czech Republic. „A nejlepší na tom celém je, že strůjcem tohoto zázraku je sympaticky působící, inteligentní a ještě k tomu všemu neúnavně pracovitý kluk s kytarou.“

Zdroj: Warner Music