EDMANIA & ARMADA NIGHT 2015 – Všetko, čo potrebuješ vedieť!

Už tento piatok 18. decembra budú všetky cesty partychtivých ľudí mieriť do Trenčína,  kde sa bude konať prvý ročník eventu EDMania, ktorý láka kvalitným hudobným obsadením. Dnes ti prinášame kompletné info k festivalu, na ktorom sa predstaví viac ako 20 zahraničných aj domácich DJs na dvoch stageoch.

AREÁL

mapka-areálu

Pavilón 7 bude slúžiť ako hlavný vstup, v tomto pavilóne nájdete EDMANIA STAGE, priestor pre VIP EDMANIA, BAR 1, šatňu a úschovňu, mobilný bankomat, oproti baru budú sústredené stand-by stoly a sedenie, RED BULL bar. Pri prechode do pavilónov 5 a 6 sú umiestnené toalety a zdravotná služba. V týchto prechodných priestor bude k dispozícii aj FOTOSTENA, kde vás bude náš fotograf v čase od 19:00 do 1:00 fotiť a svoje fotky potom nájdete v samostatnom fotoreporte.

Pavilóny 5 a 6 sú určené pre ARMADA STAGE, okrem spomínaného stagu Vám bude k dispozícii BAR 2, stand-by stoly a sedenie, ARAMADA VIP, merchandise stánok a v neposlednom rade aj CHillVill. V tomto priestore nájdete okrem relaxu aj BAR 3 a CHILL VILL BAR, elektrický gyroskop a formulu 1. Priestory CHillVill pre nás pripravia chalani, ktorých realizácie ste mohli vidieť na iných festivaloch.

Priestory EXPO Centra sú nefajčiarske, preto pre vás pripravujeme plne vybavenú a krytú „fajčiarku“ mimo budovy. Fajčenie v priestoroch bude neustále kontrolované strážnou službou.

DOPRAVA A PARKOVANIE

Ak sa potrebujete dopraviť do Trenčína napr. autobusom a ste z Brna, príp. Bratislavy – odporúčame vám našich partnerov, ktorí sa skutočne postarajú o Váš komfortný presun do a z Trenčína: Partybus.sk a Partybus.cz.

Dostali ste sa do Trenčína a ste na autobusovej alebo železničnej stanici?

Tu sa už o vás postaráme my – s našou kyvadlovou dopravou, ktorá vás v čase od 17.30 do 21.30 bezproblémovo dovezie pred brány EXPO CENTRA.

12348356_10207009701354653_901053813_n

Idete na EDMANIU autom? Nezabudnite použiť navigačnú aplikáciu WAZE. Po jej spustení stačí do vyhľadávača zadať heslo EDMANIA a spoľahlivo vás navedie až k bránam EXPO CENTRA. V blízkosti EXPO CENTRA (pri OC MAX) bude doprava riadená dopravnými policajtmi. Pri príjazde k EXPO CENTRU sa riaďte pokynmi našich pracovníkov – nižšie pripájame obrázok EXPO CENTRA (zelená plocha vedľa vstupu bude určená na parkovanie).

mapka-areálu-2

UBYTOVANIE

V prípade ak potrebujete ubytovanie, odporúčame vám zopár možností ubytovať sa v blízkosti EXPO CENTRA Trenčín:

https://www.penzionpodbrezinou.sk/
https://www.penzionfesi.sk/
https://www.penzionevergreen.sk/
https://www.ubytovna-kika.sk/

VSTUPENKY

Lístky je možné zakúpiť prostredníctvom webu Predpredaj.sk a www.edmania.eu. Cena vstupenky je aktuálne 29,99€. Je možné zakúpiť aj VIP vstupenku, avšak predpredaj VIP vstupeniek v cene 49,99€ končí už 15.12.2015.

IDENTIFIKÁCIA & VSTUPNÉ

Pri vstupe prebieha kontrola identifikácie návštevníka festivalu. Náhodné kontroly identifikácie prebiehajú počas trvania festivalu v celom areáli. Každý návštevník dostane po predložení PLATNEJ vstupenky alebo zaplatení vstupného náramok – identifikáciu návštevníka, ktorý mu bude založený na zápästie. Identifikáciou je potrebné sa preukázať pri vstupe na festival i pri vyzvaní bezpečnostnou alebo usporiadateľskou službou v jeho priestoroch. Identifikáciu považujte za ceninu, pri strate nie je opätovný vstup umožnený, nová vydaná nebude. Návštevníci bez náramku budú vyvedení z areálu, preto vo vlastnom záujme svoje náramky neposkytujte iným osobám. Za stratu, poškodenie, prípadne krádež identifikácie, resp. návratky je zodpovedný návštevník. Cena vstupného na mieste je 29,99€.

ZÁKAZY

Je prísne zakázané vnášať do priestoru konania akcie sklené nádoby a fľaše, pyrotechnické predmety, otvorený oheň, zbrane, predmety ohrozujúce bezpečnosť, akékoľvek drogy alebo vlastné nápoje. Pri vstupe do areálu bude každý návštevník podrobený kontrole. Výnimkou oproti iným festivalom je povolenie teleskopickej tyče ku Go Pro kamere, pre ktoré však bude vyžadovaná špeciálna registrácia pri vstupe na meno.

KOMPLETNÝ LINEUP

ARMADA STAGE:
DAVID GRAVELL, DRIFTMOON, KRISTY JAY, MANUEL LE SAUX, MARK SIXMA, ORJAN NILSEN, PICO, REORDER, SUBGATE, UNBEAT

EDMANIA STAGE:
BELLO, BLASTERJAXX, DRAHOSH, EKG, GREGORI KLOSMAN, CHRIS DAVIES, JOEY DALE, JORDY DAZZ, MAIREE, MANENE, RICHARD REYNOLDS

ČASOVÝ LINEUP

Časový lineup bol zostavený za spolupráce jednotlivých manažmentov. Podlieha prísnemu schvaľovaniu a strávili sme skoro 14 dní len zostavovaním a vychádzaním v ústrety každému zainteresovanému. Preto chceme predísť otázkam, prečo taký alebo onaký DJ nehrá v taký alebo inakší čas. Všetko je ovplyvnené faktormi ako: prílet umelcov, ich odlet, požiadavky na hlavný čas, nekríženie sa s ďalším stageom atď.

900x900

KDE: EXPO CENTER, Trenčín

KEDY: 18.12.2015 od 19:00 do 19.12.2015 do 06:00
Pre najaktuálnejšie informácie sledujte event: https://bit.ly/EDMANIA_EVENT

Lístky kúpiš u nášho partnera PREDPREDAJ.sk

Zdroj: EDMania