EDMANIA OPEN AIR: Prespite u nás!

EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION premiérovo na Slovensko prináša hostí Andrew Rayel, KhoMha, MaRlo, Ruben De Ronde. Trenčiansky EXPO CENTER svoje brány otvorí pre milovníkov trance hudby v pondelok 4. júla 2016.

stanove mestecko

Po úspešnej premiére v decembri 2015 sa EDMANIA opäť uchádza o pozornosť. Letné vydanie s podtitulom We Love Trance je naplánované na pondelok 4. júla 2016. V areáli EXPO CENTRA organizátori pre návštevníkov pripravujú nielen vysokokvalitný audiovizuálny zážitok, ale aj možnosť stanovania. „Chceli sme vyhovieť mnohým, pre ktorých je práve stanovanie súčasťou festivalového životného štýlu. Preto už čoskoro spúšťame rezervačný systém na našom webe www.partymenu.eu,“ informuje organizačný tím.

Stanové mestečko bude mať obmedzenú kapacitu. Stanovať bude možné od pondelka 4. júla od 15:00 do nasledujúceho dňa 15:00. Rezervačný systém stanovania nájdu návštevníci na webe www.partymenu.eu. Rezervácia miesta pre stan bude podmienená zaplatením zálohy 10€, ktorá bude vratná. Po príchode na festival dostanú majitelia rezervácií peniaze späť.

Aktuálne organizátori jednajú so spoločnosťami, ktoré prevádzkujú partybusy a snažia sa opäť zabezpečiť v spolupráci s nimi jednoduchý spôsob dopravy pre party nadšencov.

EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION
Dátum: pondelok 4. júla 2016
Čas: 19:00 – 6:00
Miesto: EXPO Center Trenčín
DJs: Andrew Rayel, MaRlo, KhoMha, Ben Gold, Ruben De Ronde, Ferreck Dawn, Thomas Coastline, Driftmoon, Milan Lieskovsky, Martin
Michniak, Soul Mirror
Aktuálne info sledujte na FACEBOOK EVENTe ► https://bit.ly/EDMANIA_OPEN_AIR_2016
PREDPREDAJ LÍSTKOV: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/6353/edmania-2016-

2016_15_03_edmania_flyer

Zdroj: EDMania