EgbertLIVE smeruje na Slovensko: V sobotu 14.4. zahrá na Moody v klube IXEL!

V sobotu 14.4. sa môžme tešiť na prvé vystúpenie holandskej technohviezdy na Slovensku. Egbert predvedie svoj unikátny live set v klube IXEL, kde v marci zahrali také mená ako Uto Karem, Philipp Straub alebo SanFranciscoBeat.

Egbert je významným predstaviteľom nielen holandskej, ale aj európskej techno scény. Objavil ho sám Sven Väth, keď ešte v roku 2009 vydal jeho EP na svetoznámom vydavateľstve Cocoon. Odvtedy sa jeho kariéra výrazne rozbehla. Pravidelne hráva na festivaloch ako sú Time Warp, Awakenings a snáď neexistuje známy underground klub v Európe, kde by ešte nezahral. Jeho vystúpenia sú zaujímavé práve tým, že sú 100% live, čo znamená, že všetky ním produkované skladby zahrá v nezopakovateľnej forme.

Tešiť sa môžme na techno hymny, ktoré vydal na vydavateľstvách ako Drumcode, Gem Records, Noir Music, či už vyššie spomenutý Cocoon. Egberta budete môcť vypočuť naživo už 14.apríla v bratislavskom klube IXEL, kde mu podporu budú robiť rezidenti Moody: Denes Toth, PLUSplus a Gustawson.

Predpredaj: https://bit.ly/EgbertPredpredaj

Udalosť: https://bit.ly/EgbertLIVExMoody

Zdroj: TS