Ektor přidává druhý křest alba ALFA v pražském SaSaZu na sobotu 17.2.2018!

Když začátkem prosince vydal Ektor svou 6. studiovou desku ALFA, v tu chvíli určitě netušil, že se únorový křest jeho nové desky vyprodá za necelý měsíc.

Pátek 16.02.2018 v pražském SaSaZu je beznadějně vyprodaný, do poloviny února zbývá ještě měsíc a zájem o lístky je tak velký, že se Ektor rozhodl po domluvě s klubem SaSaZu přidat druhý křest alba ALFA hned na sobotu 17.02.2018. Kdo tedy nestihl zakoupit lístky na páteční křest, má nově možnost pořídit VIP nebo normal lístky na sobotu.

Dva křty ve dvou dnech poprvé v historii českého rapu!

Jednoznačně velká událost na domácí scéně – comeback Ektora po jeho avizované roční koncertní pauze a to rovnou v podobě double křtu nové desky. Nenech si ujít!

Produkce kolem Ektora chce samozřejmě zachovat show/křest z předchozího dne včetně všech hostů z desky ALFA. Navíc se na druhém křtu objeví minimálně jeden speciální host z předchozího alba, který původně v pátek nemohl kvůli jinému bookingu.

Předskokany na obou křtech budou ostravští AK (Sergei Barracuda, Pastor, DJ Bussy). Během hlavní show se na podiu objeví všichni hosté z desky ALFA, tj. Smack, Strapo /SK/, Sergei Barracuda a Rest + speciální host/é z předchozích alb. Za gramcemi se na sobotním křtu představí DJ Chose, DJ Noir a jejich hosté.

VIP a normal lístky na sobotní křest jsou aktuálně k sehnání v předprodejní síti GoOut zde: https://bit.ly/Ektor-alfa-predprodej2. Dále pak fyzicky v pražských shopech Senovážná 6, Streetsportline Opletalova 40 a v Charakter Barber shopu + formou packu CD + 2 lístky na https://www.detektorgear.cz

Pokud chcete mít jistotu vstupu bez dlouhých front, sólo šatnu, přístup na VIP balkony + bary bez front, doporučujeme si pořídit VIP lístek.

Double křest podporují: Sony PlayStation, Red Bull, Eastpak, Pravda vodka a Iris Hotel Eden.

Nejnovější (v pořadí již šestý!) videoklip z desky ALFA nese název Přestaň. Novinku, která vyšla 15.01.2018 sledujte zde:

Komplet info k 2. křtu v sobotu 17/02 zde: https://bit.ly/Ektor-Alfa-krest2

Předprodej VIP/normal lístků na 17/02 zde: https://bit.ly/Ektor-alfa-predprodej2

Zdroj: TS