Elán: Vypredané haly v Bratislave a Košiciach!

Vypredané haly v Bratislave a Košiciach, výborná nálada v hľadisku a skvelý výkon kapely, tak skončila skupina Elán svoje októbrové turné s názvom The Best Of Vol.2.

Kapela sa ale okrem turné môže pochváliť aj novým albumom „Živých nás nedostanú“, ktorý už stihli aj pokrstiť na bratislavskom koncerte minulý utorok. Krstu sa ujali Ján Ďurovčík a Zdeno Baláž.

_TA36321

Ján Krstiteľ, ako sa nazval Ďurovčík, bol veľmi dojatý a nešetril chválou na stranu kapely: „Chlapci, ste to najlepšie, čo táto krajina má!“. Druhý krstný otec Zdeno Baláž (brat Jana Baláža a zakladajúci člen kapely) kvôli tejto výnimočnej udalosti neváhal prísť až z Austrálie, kde žije. Spoločne poliali novinku írskou whisky z mega fľaše a napokon si všetci chalani na pódiu aj symbolicky pripili.

Nový štúdiový album “Živých nás nedostanú“ obsahuje 12 nových piesní  a jeden bonus (vid nižšie zoznam).  Vašo Patejdl poodhaľuje, čo môžu fanúšikovia nájsť na ich novej platni: „Je normálne, že ľudia chcú od nás, aby sme stále vymýšľali niečo nové a samozrejme očakávajú, že to budú hity, ako staré piesne. Myslím, že platňa sa nám veľmi vydarila a mali sme dokonca problém, ktoré pesničky dať na album, lebo sme ich mali v zálohe asi 20 a vybrali sme nakoniec 12. Jednu pieseň sme urobili  aj ako duet,Jožo tam spieva s Lenkou Hruzovou, je to taká zamilovaná pieseň.“

bratislava (2)

Zoznam piesní:
Živých nás nedostanú (P.Jursa/P.Jursa)
A predsa sa točí (V.Patejdl/M.Jurika, M.Brezáni)
Páni pripime (J.Baláž/M.Sarvaš)
Ryšavá (V.Patejdl/Ľ.Zeman)
Belmondo (J.Ráž/B.Filan)
Iba si pískam (J.Baláž/J.Soviar)
Neodchádzaj (V.Patejdl/M.Brezáni,M.Jurika) duet
Lístky na státie (P.Fambauer/Ľ.Zeman)
Uchom ihly (J.Baláž/ J.Soviar)
Nedám si ťa vziať (P.Fambauer/j.Soviar)
Do frasa (V.Patejdl/ K.Peteraj)
Uletený deň (P.Jursa/P.Jursa)
Bonus: Len kým tu si (V.Patejdl/P.Jursa)

Elan - Zivych nas nedostanu - cover-D-R

Zdroj: Warner Music