Elán vyráža na turné! V rámci česko-slovenského Best of vol. 2 odohrá koncert aj 28. októbra v Bratislave!

Po megaúspechu Elán Best Of v roku 2012 kapela Elán pokračuje v koncertovaní. Pre fanúšikov pripravila Best Of vol. 2, ku koncertom v Brne, Prahe a v Ostrave dnes pridáva aj Bratislavu!

Svoje najväčšie hity odohrajú 28. októbra v bratislavskej Slovnaft aréne. Fanúšikovia sa môžu tešiť na hity legendárnej slovenskej populárnej hudby s úplne novou šou. „Máme toľko hitov, že nie je možné ich odohrať v rámci jedného koncertu. Preto vyrážame opäť na turné aj s úplne novou šou,“ odkazujú fanúšikom členovia Elánu.

12_7_ELAN_0231_fin_small

Že sa je na čo tešiť potvrdzuje aj Vlado Moško z elánovskej – produkčnej agentúry MC production: „Napriek tomu, že halové koncerty budú vychádzať z konceptu úspešného Best of turné, fanúšikovia sa môžu tešiť na úplne novú šou. Meníme dizajn pódia, celý vizuál aj dramaturgiu. Asi nám pribudú aj niektorí muzikanti.“  Na nový repertoár sa usilovne bude pripravovať nielen kapela, ale počas sústredenia a skúšania s vizuálnymi efektmi a svetelnou šou, aj stopäťdesiat členný koncertný tím. Ten bude techniku do hál v Česku a v Bratislave prevážať na deviatich kamiónoch.

https://youtu.be/wbZ59ql-3es

Skupina Elán vznikla v roku 1968. Vydala trinásť štúdiových albumov, päť anglických albumov a mnoho kompilácií, za ktorých predaje získala neuveriteľných 25 platinových dosiek. Pilierom kapely je Jožo Ráž (spev, basgitara), Jano Baláž (spev, gitara) a Vašo Patejdl (klávesy, spev), ktorí spoločne skladajú piesne. Súčasťou kapely sú aj Peter Farmbauer (gitara, spev), Ľubo Horňák (klávesy), Henry Tóth (gitara) a Boris Brna (bicie).

12_7_ELAN_0303_fin_small

Vstupenky na bratislavský koncert Elan Best of vol. 2 sú v predaji v sieti Ticketportal a online na https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=19398. K dispozícii sú vstupenky na státie aj sedenie, viac informácií na www.elan.cz

media_elan_bratislava_2014

Zdroj: ST