Electro Swing Fever Anniversary!

Swing Thing a Papa Django, hlavní DJs Electro Swing Bohemia, oslaví v pátek 20. února 2015 v Brně tříleté působení na electro-swingové scéně. A to na party s názvem Electro Swing Fever Anniversary, která se stane největší svého druhu v Evropě. Pozvaní jsou francouzští Caravan Palace a Bart & Baker, italští Swingrowers a DJs z Electro Swing Bohemia. Party to bude opravdu velká – největší svého druhu v Evropě.

Swing Thing a Papa Django, hlavní DJs Electro Swing Bohemia, oslaví v pátek 20. února 2015 v Brně tříleté působení na electro-swingové scéně. A to na party s názvem Electro Swing Fever Anniversary, která se stane největší svého druhu v Evropě. Pozvaní jsou francouzští Caravan Palace a Bart & Baker, italští Swingrowers a DJs z Electro Swing Bohemia.

Zanedlouho tomu budou tři roky ode dne, kdy Swing Thing a Papa Django odehráli svůj první electro-swingový set pro hrstku nadšenců. Od té doby se hrstka rozrostla v davy, setů byl odehrán nespočet a dva zmínění elegáni se stali nejžádanějšími electro-swingovými DJs v zemi. Procestovali půl Evropy, podívali se do zámoří, zahráli si s největšími esy žánru a pro Parov Stelar Band jsou při jejich českých a slovenských koncertech předskokanskou volbou číslo jedna.

Oslava k završení úspěšných tří let proběhne v Brně, hlavním městě electro-swingu v ČR. A to v pátek 20. února 2015 od 20:00 v Bobycentru. Party to bude opravdu velká – největší svého druhu v Evropě. A tomu bude také odpovídat line-up večera zahrnující zahraniční i domácí interprety.

Z Francie přicestují slavní Caravan Palace v DJské sestavě a také neméně známí Bart & Baker. Z Itálie doletí kapela Swingrowers, která v premiéře představí skladby z nového alba. Sami oslavenci Swing Thing a Papa Django odehrají speciální set v doprovodu živých nástrojů. Samozřejmě nebudou chybět ani další skvělí DJs z Electro Swing Bohemia – Paolo di Maki a Max W. Připraven je také bohatý doprovodný program včetně tanečních workshopů českých swingových škol a akrobatické show na lanech.

Exkluzivní předprodej nabízí síť Ticketpro od 190,- za standartní vstupenku, v nabídce jsou také Vip a Vip Gold s neomezenou konzumací po celou noc.

Předprodej: https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1417114-electro-swing-fever-anniversary.html
Facebook událost : https://www.facebook.com/events/1494378744135191/

A1ESF_FINAL

Zdroj: O&D PRAAN