Electro Swing Fever: Bratislava tancuje v rytme electro-swingu!

Véčko čaká pretancovaná noc, ktorá má štýl. Vychýrená Electro Swing Fever sa v piatok 20. 11. vracia do Bratislavy a sľubuje, že na nej ošúchate topánky.

Vyfintite sa tak, ako bolo zvykom v zlatej ére swingu a zabavte sa nielen s vyhľadávanými DJs z Electro Swing Bohemia. Line-up totiž obohatí aj energický koncert pražskej kapely MoveBreakers a zábavný swingový workshop.

ESF Bratislava (2)

Hlavnými hviezdami večera budú nepochybne DJs Swing Thing & Papa Django. Špičkoví performeri, precízni selektori, prvotriedni elegáni a zrejme najžiadanejší electro-swingoví DJs v našich končinách. Vystupovali nielen v Európe, ale aj v Mexiku alebo Japonsku a na jednom pódiu s esami ako The Parov Stelar Band, Swingrowers, Alice Francis či Dunkelbunt.

Program tanečnej noci nezabúda ani na živú hudbu. Premiérovo sa na Slovensku predstaví energický hudobný projekt MoveBrakers z Prahy. Ten sľubuje elektronickú live show a jedinečnú kombináciu melódií, ktoré přesvedčia k tancu kohokoľvek s dobrým vkusom.

Absenciu nudy a tanec do skorých ranných hodín zaručia pestré electro-swingové selekcie. O tie sa postarajú nielen spomínaní Swing Thing a Papa Django, ale aj ďalší elegáni z Electro Swing Bohemia. Za mixážny pult sa postaví vyznávač tvrdších beatov, charizmatický DJ Max W. a tiež statný dlháň s trakmi na správnom mieste DJ Swing Garden.

ESF Bratislava (3)

V úvode večera ponúkne aktívny zážitok workshop základných swingových krokov pod vedením lektorov z tanečnej školy B-Swing, po ktorom sa na tanečnom parkete už nestratíte.

Electro Swing Fever štartuje o 21.00, aktuálne informácie o predpredaji nájdete na facebookovej události.

Facebooková událosť: www.facebook.com/events/443876279153178/

V-club
Námestie SNP 12, Bratislava
20. 11. 2015 | 21:00

ESF Bratislava (1)

Zdroj: Ivana Drábová