Electro Swing Fever: Užite si poslednú swingovačku v tejto sezóne aj s vystúpením Bratislava Burlesque Academy!

Tanečnú horúčku na parkete rozpúta obľúbené DJské duo Swing Thing & Papa Django. Jedinečný hudobný zážitok sľubuje spolupráca DJa Maxa W. a inštrumentalisty Davea Trumpeteera. Večer obohatí aj rozmanitý DJ set v podaní Matweho.

Atmosféru zlatej éry kabaretov naservíruje Bratislava Burlesque Academy a majstrom swingových krokov sa stanete na workshope pod vedením Stell z tanečnej školy B-Swing.

Swing Thing & Papa Django (SK, Electro Swing Bohemia)  – Obľúbení DJs, špičkoví performeri a prvotriedni elegáni. Hlavné piliere Electro Swing Bohemia a zrejme najvyhľadávanejší electro-swingoví DJs v našich končinách. Okrem stredoeurópskych klubov hrali tiež v Nemecku, Rakúsku, Francúzsku, Belgicku, Japonsku, Mexiku a na Malte. Stretli sa na jednom pódiu s takými esami ako The Parov Stelar Band, Bart & Baker, Alice Francis, Swingrowers, Dunkelbunt a Nouvelle Vague. www.swingthing.sk | www.papadjango.sk

Max W. (CZ, Electro Swing Bohemia) – DJ s výnimočným citom pre výber a mix trackov. Vyznávač tvrdšej a údernejšej línie electro-swingu. Jeho sety kombinujú tradičné swingové melódie so štipkou drum’n’bassu. Stretol sa na jednom pódiu s interpretmi ako The Parov Stelar Band, Bart & Baker a Swingrowers. Poznávacím znamením Maxa W. je elegantná čierna košeľa, uhrančivý pohľad a schopnosť rozhýbať aj neoblomných nepriateľov tanca. www.facebook.com/maxw.electroswing

Dave Trumpeteer (CZ, live) – Talentovaný inštrumentalista a MC je nevyčerpateľným prameňom pozitívnej nálady. Jeho úsmev od ucha k uchu rozveselí každého fanúšika. So svojou trúbkou sa dokáže presne trafiť aj do zložitých electro-swingových beatov a o majstrovskú improvizáciu tak nie je núdza. Spoločne s Maxom W. a ďalšími DJs absolvoval turné po írskych baroch a vystúpil aj na mnohých festivaloch.

Matwe Drappenmadchenfeller (SK) – Milovník klubového života, dobrého vína a kvalitnej hudby. Jeho pestré sety sú prehliadkou širokej plejády štýlov a zaručene oživí každú party. Pre Bratislavu má tento výstredný DJ pripravenú údernú neo-swingovú selekciu.

Burlesque show: Bratislava Burlesque Academy
Tanečný workshop: Stell z B-Swing

jk_electro_swing_fever_2015_06_nuspirit_tlacovky

Zdroj: Nu Spirit