Electroswingová tančiareň v piatok vo Fléde.

Fléda i ospalé letní Brno znovu ožijí electro swingem a kabaretem v pařížském stylu. Electro swingová tančírna ELECTRO SWING FEVER pokračuje speciálním letním vydáním 26. července. Hosty budou německý projekt LES CHATS DE NUIT (DE), domácí rezident PAPA DJANGO spolu s vokalistkou a pražský objev MAX W. Připravte se na letní pohodu, biograf a dobový dresscode.

Hlavním tahákem bude respektovaný electroswingový projekt z Drážďan LES CHATS DE NUIT, který se poprvé objeví taky v České republice. Název DJ-ského dua se inspiroval legendárním secesním plakátem a svojí produkci popisujou slovy: „Nocí se zakrádají mačky, na ulici dopadá světlo pouliční lampy. Do scény zasáhne hudba! Hudba, která nese prach dekády, kdy taneční parket dobyl swing ale v jeho moderním elektronickém převedení.“

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/21591090″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Electro swing je kombinace tradičních melodií swingu, jazzu a blues v elegantním spojení se současnou taneční hudbou. V posledních letech se proslavila předevsím v Paříži a Berlíně díky producentům a kapelám Parov Stelar Band a Caravan Palace.

26. 07. 2013
20:00
Fléda club, Brno
Tančírnu uvádí ve spolupráci s Level B, Electro Swing Bohemia (www.electroswingbohemia.cz)
www.facebook.com/events/491175174304125

Zdroj: Fléda