Elektronické duo GOLDFISH se po roku vrátí do Prahy a Brna!

Hudební zážitek z kombinace elektronické taneční hudby a živých nástrojů (flétna, basa, saxofon, klarinet, kytara…), který mají na svědomí Dominic Peters a David Poole z Kapského Města, patřil k těm nejvydařenějším, jaké mohl letošní ročník festivalu Mácháč nabídnout.

Není tedy divu, že se k nám duo GOLDFISH do konce tohoto roku vrátí – a to hned na dvě samostatná koncertní vystoupení. Pokud se chcete dozvědět, jak vypadá hudební multižánrová cesta od elektro jazzu přes africkou hudbu až po tu současnou taneční, která končí např. u oficiálních remixů pro Aviciiho nebo na labelu Spinnin’ Records, tak si nenechte toto mini turné ujít. Zastávky bude mít 23. října v Brně v klubu Fléda a o den později v Praze v Paláci Akropolis.

Jazzovou průpravu, kterou si oba pánové prošli při studiu na hudební akademii, rozhodně při skládání nezapomněli. Jen se jim časem zdálo, že s tou elektronikou to prostě musí být větší zábava. A tak se zrodilo v roce 2006 debutové album Caught in the Loop, které otevřelo GOLDFISH cestu k umělcům jako jsou např. Fatboy Slim, Stereo MC’s, Faithless nebo Mr. Scruff, který jejich skladby pravidelně zařazoval do svých legendárních šestihodinových setů. Dominic Peters a David Poole si tak vytvořili vlastní taneční zvuk, kterým prorazili na pódia mnoha velkých světových festivalů (Ultra Music Festival, Glastonbury, Earthdance…). Do roku 2013 vyprodukovali celkem pět alb a sedmnáct singlů.

Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketpro a na SMSticket.cz za 320 Kč.

GOLDFISH (live)
23.10.2015 – Brno, Fléda – start 21:00
24.10.2015 – Praha, Palác Akropolis – start 19:00
Přeprodej 320 Kč (Ticketpro, SMSticket.cz)
https://www.facebook.com/GOLDFISHLIVE
https://www.goldfishlive.com/
https://soundcloud.com/goldfishlive

2015_08_11_Goldfish_square

Zdroj: NRG production s.r.o.