Element music club Prievidza vysiela naživo!

Online streamové vysielanie z klubu si veľmi rýchlo našlo hojný počet divákov. Prostredníctvom portálu ustream.tv sa už niekoľkokrát vydaril živý videoprenos priamo zo stageu vo výbornej video a audio kvalite.


ELEMENT ON AIR – Už najbližší štvrtkový večer bude klub opäť v éteri, avšak tentokrát lámané beaty vystrieda fúzia minimalu a techna v pokojnejšom tempe, tak akurát na relax na terase, v pube, posteli, skrátka kdekoľvek, kam dosiahne internet.

Svoje sety odohrá dvojica DJov Goyaa a Beat Synonym (SK).

Goyaa je rezidentom technoparty Krekry v klube Element a jeho tech minimalové sety sú často ochutené experimentálnou organickou elektronikou. Nedrží sa konvencií a pravidiel. Jeho brilantná selekcia noviniek a nečakaných remixov vás rozhodne nenechá vychladnúť.

Beat Synonym – dlhoročný DJ a začínajúci producent, ktorého parketou je najmä oldschoolový zvuk, sa nekompromisne vyhráva s novodobým minimal technom. V jeho trackliste sa určite objaví aj pár jeho skladieb, no track Literapol červeného je pecka, ktorá by poľahky obstála aj v klubových chartoch a rozhodne stojí za vypočutie.

Element On Air je 3 hodinový live stream, štartuje štvrtok 21. 7. o 21.00. Stačí si kliknúť na www.ustream.tv/channel/element-music-club-live

Element On Air s rovnými beatmi sa odteraz bude vysielať pravidelne každý druhý štvrtok a v krátkom čase pribudnú ďalší zaujímaví DJi a hostia. A počas prázdnin to už nie je ďaleko k otvoreniu klubu, aby ste si mohli atmosféru vychutnať aj naživo.

On Air

Zdroj: On Air
Publikoval: Redakcia GREGI.NET