Ellie Goulding privezie aj predskokana a tony technických efektov.

Už o necelý týždeň, 23. apríla, vystúpi v Bratislave Ellie Goulding, jedna z najväčších hviezd súčasného popu. Táto mladá a talentovaná Britka počas takmer dvojhodinového koncertu odspieva hity a skladby z jej dvoch doterajších albumov.

Určite medzi nimi nebude chýbať skladba Lights, Figure 8 či Starry Eyed. Ellie Goulding si okrem skvelých hudobníkov vo svojej kapele dáva záležať aj na šou, a tú pre bratislavských fanúšikov pripravila veľkolepú, keďže si do NTC vezie obrovské množstvo svetelnej techniky a efektov.

Bratislavská AEGON aréna NTC sa pre návštevníkov v deň koncertu otvorí už o šiestej. Samotný koncert sa začne o 19:00 vystúpením amerického speváka Matthewa Komu, priateľa Carly Rae Jepsen a autora niektorých jej hitov. Ellie Goulding sa na pódium postaví o ôsmej a predpokladaná dĺžka jej koncertu je 90 až 120 minút.

Predpredajové vstupenky na koncert Ellie Goulding v cene 30 eur sa až do utorka do 12:00 dajú zakúpiť prostredníctvom oficiálneho webu organizátorov www.orepole.sk. Na mieste bude lístok stáť 35 eur.

Zdroj: Agentúra Ore Pole