Ellie Goulding vydáva nový album! 

Dvadsaťosemročná Britka Ellie Goulding sa za posledné roky zaradila medzi celosvetovo najpopulárnejšie speváčky. Doteraz vydala dva veľmi úspešné albumy, na konte má viacero veľkých hitov a do tejto chvíle predala po svete viac ako dvadsať miliónov albumov a singlov.

Naposledy sa nám výraznejšie pripomenula začiatkom roka so svojou filmovou piesňou Love Me Like You Do, s ktorou zabodovala v hitparádach vo viac ako sedemdesiatich krajinách. Teraz sa však Ellie vracia v plnej sile!

ELLIE GOULDING_Photo_Delirium _300CMYK_2_web

Ellie Goulding vydáva zajtra tetí štúdiový album, ktorý dostal názov Delirium. Základná verzia albumu bude obsahovať celkom šestnásť piesní a chýbať nebude ani už spomínaný hit nahraný k filmu 50 Shades Of Grey. Rovnako ako v prípade predchádzajúcich albumov, aj tentoraz speváčka uvedie na trh aj deluxe verziu albumu, ktorá ponúkne celkom dvadsaťdva piesní.

Britská speváčka na svojej novinke, ktorá vznikala striedavo v Londýne, anglickom Herefordshire, Švédsku a Los Angeles, spolupracovala so špičkovým producentským tímom, v ktorom nechýbali Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder z One Republic, Klas Ahlund či Guy Lawrence z dua Disclosure. Texty si písala samotná Ellie, po jej boku stál aj tentoraz dlhoročný spolupracovník, skladateľ a spevák Jim Eliot.

„Časť môjho ja vidí tento album ako experiment nahrať veľký popový album,“ uvádza Ellie, ktorá už verejnosti  predstavila pilotný singel celého albumu. Song On My Mind vznikol v produkcii Grega Kurstina a takmer ihneď po premiére v britskom éteri bol rozposlaný do rádií po celom svete. Prvé reakcie na pieseň, ako aj na zverejnené informácie o pripravovanom albume naznačujú, že nový album Ellie Goulding bude nepochybne jedným z najdôležitejších titulov záveru tohoto roka!

Ellie Goulding sa vracia s novým albumom! Jej tretia štúdiovka „Delirium“ vychádza pod hlavičkou Universal Music!

https://www.elliegoulding.com
https://www.facebook.com/elliegoulding

ELLIE GOULDING_Cover_Delirium _300CMYK_web

Zdroj: Universal Music s.r.o.