Elton John u nás už v utorok odštartuje turné svojich najväčších hitov!

Legenda svetovej hudobnej scény a jeden s najúspešnejších muzikantov histórie – Elton John – sa už v utorok 10. júla predstaví na Slovensku. Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave zažije výber najväčších hitov z vyše 40-ročnej kariéry fenomenálneho umelca.

V Bratislave štartuje „Greatest hits Live 2012“ s ktorým sa ikona popmusic predstaví po celom svete. Koncert Elton John & His band sa začína o 19:00, vstupenky sa dajú získať v sieti Eventim.sk, ale aj priamo na mieste.

Elton John je jedným z najpredávanejších umelcov všetkých čias a rovnako aj jedným z najviac oceňovaných. Na svojom konte má 35 zlatých platní, 25 platinových platní, viac ako 3000 odohratých koncertov od začiatku svojej kariéry v roku 1969. Za toto obdobie predal viac než 250 miliónov kusov albumov, cenu Oscar z roku 1995 za pieseň k filmu Leví kráľ „ Can you feel the love tonight“. Jeho pesnička „Candle in the wind ´97“ sa s predajom viac ako 37 miliónov kusov stala najpredávanejším singlovým hitom všetkých čias desiatky skladieb v top 40 svetových hitparád.

Vstupenky: Lístky na jedinečné podujatie od 60 € predáva exkluzívne sieť Eventim.sk.

ELTON-JOHN_clv.png

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET