Elton John vydá vo februári nový štúdiový album „Wonderful Crazy Night“!

Britský spevák, skladateľ a jedinečný klavirista Elton John vydá vo februári nový štúdiový album. Jeho v poradí už trinásty štúdiový album dostal názov Wonderful Crazy Night a prinesie až 14 nových piesní…

Elton John album Wonderful Crazy Night nahrával s mnohými hudobnými kolegami, ktorí ho sprevádzajú už od jeho hudobných začiatkov – bubeníkom Nigelom Olssonom, s ktorým pracuje už od neskorých šesťdesiatch rokov, či  Daveyom Johnstonom, ktorý s Eltonom Johnom hral prvýkrát v roku 1971 a postupom času sa stal plnohodnotným členom spevákovej sprievodnej kapely.

Aj v prípade producenta Elton stavil na istotu! O produkciu albumu, ktorý spevák nahrával v slávnych štúdiách The Village v Los Angeles, sa postaral T-Bone Burnett. Ten je podpísaný aj pod spevákovou minulou doskou The Diving Board a vyprodukoval pre neho aj album The Union, ktorý Elton John v roku 2010 nahral s Leonom Russellom.

Novinka Wonderful Crazy Night, ktorú v rádiách už niekoľko týždňov aktívne propaguje dravý singel Looking Up, sa bude dať zakúpiť digitálne a bude mať navyše aj štyri rôzne fyzické formáty. Ten základný bude obsahovať desať piesní a dvanásťstranový portrétový booklet s Eltonovými fotkami od slávneho nemeckého fotografa Juergena Tellera. Rovnaký počet piesní ponúkne aj 180 gramový vinyl.

Pre skalných fanúšikov budú k dispozícii aj dva náročnejšie formáty. Deluxe verzia na CD bude obsahovať dve bonusové piesne a aj jej booklet s fotkami bude rozšírený o 4 strany. Najväčšiu pozornosť si však zaslúži super deluxe boxset. V ňom fanúšikovia nájdu album Wonderful Crazy Night na vinyle, na dvoch CD s celkom štyrmi bonusovými piesňami a chýbať nebude ani špeciálny, 20 stranový booklet plný portrétov Juergena Tellera.

Elton John svojím novým albumom Wonderful Crazy Night jednoznačne potvrdzuje, že stále patrí medzi britskú hudobnú špičku a má v hudbe aj vo svojich 68 rokoch stále čo povedať!

Elton John sa vracia s novým albumom. Jeho štúdiová novinka „Wonderful Crazy Night“ vyjde pod hlavičkou labelu Universal Music už 4. februára…

https://www.eltonjohn.com
https://www.facebook.com/EltonJohn

ELTON JOHN_Cover_Wonderful_300CMYK_web

Zdroj: Universal Music s.r.o.