EnTrance – Matrix Klub Kanianka.

Po úspešnej premiére v bratislavskom Jersey klube pokračuje trancová párty EnTrance vo svojom ďalšom ťažení. Tentokrát sa presunieme takmer k samému stredu našej krajiny. Matrix klub v Kanianke, neďaleko Prievidze, je známy svojim vynikajúcim a živým publikom.

Presvedčiť sa o tom môžete aj v sobotu 12.apríla, kedy vám tie správne beaty naservírujú Styller, Martin Michniak a domáci Soul Mirror.

Styller patrí medzi najúspešnejších slovenských producentov na poli progressive trancu. Jeho nahrávky pravidelne hrajú najväčšie mená svetovej scény. Svoje pesničky vydal okrem iného na Armada Music, Coldharbour Recordings, či Infrasonic. Spolu s gréckym djom a producentom Basilom O’Glue vlastnia úspešné vydavateľstvo Saturate Audio. Nahrávky z tohto labelu sa pravidelne objavujú v playlistoch djov ako Markus Schulz, Armin van Buuren, Ferry Corsten a tiež v rebríčku Beatport Trance Top 100. Styllerov zvuk je charakterizovaný ako prevažne temný a hutný.

Martin Michniak je jedným z najžiadanejších domácich djov. Za posledné roky hral na takmer všetkých významných trancových akciách. Známy je predovšetkým pre svoju náklonnosť k zvuku vydavateľstva Coldharbour a silnou inšpiráciou Markusom Schulzom. To sa odzrkadľuje i vo výnimočných setoch plných energie a bigroom zvuku.

Soul Mirror je lokálny talent, ktorý sa o elektronickú hudobnú scénu na Slovensku, ale i vo svete zaujíma už dlhšiu dobu. Tentokrát prináša do klubu dvoch Slovenských top djov, ktorých by ste podľa magazínu Wave nemali prehliadnuť.

Veríme, že spolu prežijeme opäť výborný večer plný skvelej tanečnej hudby a zábavy.

EnTrance
12.04.2014 Matrix club, Kanianka, SR
Trance / Progressive Trance Party
Styller (Saturate Audio / USMDJS / SK)
Martin Michniak (martinmichniak.com / SK)
Soul Mirror
Vstupné: 2,- €
FREE WELCOME DRINK – podľa vlastného výberu
Začiatok: 21:00, koniec: 03:00 ?
FB event:  https://www.facebook.com/events/1386308584977117/
Matrix club, SNP 588/2, 972 17 Kanianka
FB: https://www.facebook.com/Matrix.club.Kanianka
WEB: https://matrixclub.sk/

entrance_flyer_72dpi

Zdroj: EnTrance