EnTrance už tento piatok v Radosti!

V piatok 13. marca by mali priaznivci progressive trancu zbystriť pozornosť. V rámci ďalšej edície party Entrance v bratislavskej Radosti vystúpia v unikátnom spojení Basil O’Glue z Grécka a Styller zo Slovenska.

Basil O’Glue, narodený v Atenách, je považovaný za lídra gréckeho progressive trancu. Svojim nezameniteľným temným, mystickým zvukom si získal srdcia fanúšikov po celom svete. Jeho nahrávky vyšli na všetkých signifikantných vydavateľstvách trancovej hudby ako Armada, Coldharbour, Spinnin, či Blackhole. Jeho produkcia dostáva pravidelnú rádiovú podporu od velikánov ako Markus Schulz, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Max Graham a mnoho iných.

Spolu so slovenským djom a producentom Styllerom založili v roku 2013 vydavateľstvo Saturate Audio. Za veľmi krátky čas sa stalo jedným z najúspešnejších progtrance labelov na svete, s pravidelným umiestneným na vysokých priečkach obchodov s elektronickou hudbou a podporou od svetovej špičky.

Styller svojím špecifickým progressive trance zvukom patrí medzi domáce klenoty. Od svojho debutu na Coldharbour Recordings sa jeho nahrávky pravidelne objavujú v rebríčkoch a reláciách svetovej trance elity. Mimo iného vydal tracky na Armade, Perfecto, či Infrasonic.

Minulý rok v septembri namixovali a vydali spolu Basil a Styller dvoj-CD kompiláciu Saturate Audio Immersed. Ich citlivo zladený hudobný príbeh v étose vydavateľstva priniesol priazeň kritiky a publika.

Na party Entrance spolu vystúpia Basil O’Glue a Styller po prvý krát a to v špeciálnom back 2 back sete. Ak máte radi konzistentne znejúci inteligentný progressive trance, nenechaj si ujsť tento špeciálny večer plný dobrej hudby.

EnTrance – Saturate Audio Special
13.3.2015 Piatok
Radosť, Obchodná 48, Bratislava, Slovakia
☊ DJs:
BASIL O’GLUE (Apollo Artists Management / Saturate Audio / GR)
vs.
Styller (USM / Saturate Audio / SK)
Start: 22:00 – End: 05:00
Vstupné / Entry: 6,- EUR
FB: https://www.facebook.com/events/1589446697943074/

entrance_basil_styller_72dpi

Zdroj: EnTrance