Eternal Bleeding predstavujú nového speváka!

Štvorčlenná deathmetalová formácia zo Slovenska Eternal Bleeding má nového speváka a s novou posilou pracuje na debutovom CD, ktoré sa ponesie v chytľavejšom a priamočiarejšom duchu.

„Dámy a páni, privítajte nášho nového speváka, ktorým je Miňo „Hentaichi“ Benko. V podstate sme sa dali dokopy už pár mesiacov dozadu a už sme spoločne stihli odohrať zopár koncertov. Všetko ide skvele a sme naozaj radi, že tento talentovaný mladý muž sa k nám pridal počas tvorby našeho nového albumu „Angels Shall Never Speak Again“, ktorý vyjde na japonskom labely AMPUTATED VEIN Records. Miňov prejav úplne zapadá do nového smerovania kapely a priniesol novú krv do kapelnej chémie,“ hovoria členovia Eternal Bleeding.

„Som rád, že som sa pridal ku kapele.V podste som bol fanúšik Eternal Bleeding roky dozadu a keď som dostal túto ponuku, tak som neváhal. Hranie naživo a spolupráca na novom albume idú ako po masle, čo ma teší. Som si istý, že nový album bude pecka!“ odpovedá nový spevák Miňo.

Momentálne kapela pracuje na poslednej skladbe na pripravovaný album, zatiaľ čo Miňo pracuje na textoch a vokálnych linkách, dokončujú sa finálne aranžmány. „Stále je pred nami dosť práce, čoskoro by sa mali začať nahrávať bicie a my všetci veríme, že sa toto  čakanie vyplatí,“ dodáva Eternal Bleeding.

Kapela Eternal Bleeding je aktívna už vyše 9 rokov, odohrala niečo cez 200 živých vystúpení na podujatiach ako Obscene Extreme, Mountains Of Death, Sziget Fest, Fuck The Commerce, Houten Deathfest a mnoho iných. Na domácich a zahraničných pódiách sa stretli s kapelami ako Suffocation, Dying Fetus, Decapitated, The Acacia Strain, Waking The Cadaver, Annotation Of An Autopsy, Malignancy a ďalšie.

Zdroj: Eternal Bleeding, Sjekellka