Európa 2 objavila nový slovenský talent.

Spieva po anglicky, jeho pieseň má chytľavú melódiu, moderný zvuk, a preto úplne zapadá medzi súčasné piesne svetových hviezd – Andrew May a jeho singel The Way You Love. Vedeli ste, že je to Slovák?

Andrew May, vlastným menom Andrej Mutňanský, nie je na slovenskej scéne až taký nováčik. Má za sebou dva úspešné single, ktoré sa však hrávali iba v regionálnych rádiách. Jeho novú pieseň The Way You Love si nedávno všimla Európa 2 a rozhodla sa jej dať priestor vo svojom hudobnom portfóliu. Andrewa preto môžete počuť medzi novinkami najväčších svetových hviezd.

Andrew May

A ako sa Andrew vlastne dostal do takejto spoločnosti? „Nemal som žiaden kontakt, ledva som vedel, za kým mám ísť. Najťažšie však bolo nájsť budovu, kde Európa 2 sídli. Potom už pieseň zafungovala sama,” usmieva sa Andrew.

Pieseň The Way You Love spája tanečný rytmus s prvkami dubstepu a naoko povrchný text vyjadruje nešťastnú lásku. Ako celok potom pieseň pôsobí veľmi pokrokovo a neslovensky. Na jej vzniku sa samozrejme podieľal Andrew, ktorý pieseň zložil, text napísala Patrícia Pavlíková, gitaru nahral skvelý gitarista Branko Kociov a finálnu podobu piesne dotvoril producent Randy Gnepa.

Andrew už začína pracovať na oficiálnom videoklipe.

Zdroj: Patrícia Pavlíková