EUROPA 2 ODŠTARTOVALA HUDOBNÉ CENY!

Rádio Europa 2 je tu s ďalším ročníkom Hudobných cien a 11. mája vyhlási víťazov v jednotlivých hudobných kategóriách. Tentokrát sa však odovzdávanie cien presunie z priestorov rádia do klubu, kde čaká poslucháčov zaujímavý event s pestrým programom.

Rádio Europa 2 opäť štartuje prestížne Hudobné ceny, ktoré sú už druhý rok organizované samostatne bez českej sestry Evropy 2. Už dnes sa spúšťa hlasovanie na www.europa2.sk/hudobne-ceny, a práve poslucháči môžu rozhodnúť o tých najlepších! Hlasovať môžu za  najlepšieho interpreta v kategórii slovenský spevák/speváčka, zahraničný spevák /speváčka, slovenská a zahraničná skupina, slovenský a zahraničný DJ, najlepší slovenský a zahraničný song roka, objav roka a absolútny víťaz.

Udeľovanie cien sa tento ročník nebude odohrávať iba v štúdiu – fanúšikovia kvalitnej hudby môžu hlasovať o víťazovi až do 7. mája a prvý rok dostanú možnosť zúčastniť sa aj samotného odovzdávania.

Tento rok sme sa rozhodli poňať Hudobné ceny vo väčšom štýle a dať tak príležitosť poslucháčom a fanúšikom Europy 2 užiť si atmosféru 4. ročníka nielen prostredníctvom on-air vysielania a online priestoru, z čoho sa veľmi tešíme. Konečne sa tak môžu naši moderátori, a samozrejme aj víťazní interpreti, stretnúť s našimi poslucháčmi“, hovorí Eva Kinzelová, marketingová a online riaditeľka Europy 2.

Kto zvíťazí v jednotlivých kategóriách a kto bude absolútnym víťazom, sa dozvieme už 11. mája v klube Ateliér Babylon alebo priamo z éteru rádia, ktoré prinesie on-air stream z eventu. Po odovzdaní hudobných cien sa účastníci eventu môžu tešiť aj na LIVE koncerty a obľúbenú Dance Exxtravaganzu.

 

Predaj lístkov v sieti www.ticketportal.sk.

 

Zdroj: Jana Trellová