Europe 2 budú 8. marca vládnuť ženy!

Už v stredu 8. marca bude rádio Europa 2 patriť ženám! Deň venovaný „girl power“ odštartuje so svojím hosťom ako prvá „Ranná Show ZOO“.

K blížiacemu sa sviatku všetkých žien chystá rádio opäť nenormálne prekvapenie pre poslucháčov. Celý deň bude výnimočný, bláznivý, plný energie, a nabitý programom, ktorý obohatia „hosťky“, spolumoderátorky  v jednotlivých driveoch počas celého dňa. A muži sa tomu nebudú iba prizerať.  

Europa 2 zároveň predstaví a korunuje „SUPERŽENU“ – víťazku súťaže „Kandiduj na SUPERŽENU“, ktorá prebieha na webe www.europa2.sk od 1. marca.

„Práve tento deň chceme výnimočne vylepšiť náladu už od rána naším  úžasným dievčatám. Celkom určite však zabavíme aj opačné pohlavie, ktoré síce svoj deň neoslavuje, ale dozvie sa ako potešiť každú ženu. Budeme aj trénovať ako sa stať „supermužom“. Sám som zvedavý! “ hovorí programový riaditeľ Andrej Kratochvíl.

Už od rána, v „Rannej Show ZOO“, od 5:57 privítajú v štúdiu ostrieľanú ženskú silu – Gizku Oňovú, ktorú potom vystrieda u Dennisa, krásna Karolina Chomisteková. V popoludňajšej show u Šortyho, to roztočia speváčky Celeste Buckingham a Emma Drobná. Návod na to, ako sa stať supermužom pre superženu dá koučka Erika Feketová v „Drivetime s Binďom“. Večerné vysielanie „Partytime s Beccou“ bude prekvapením nielen pre poslucháčov a fanúšikov, ale i pre samotnú moderátorku. Jej hosť, ktorý ukončí stredajšie ženské vysielanie, ostáva prekvapením. Počas dňa budú v rádiu nielen pre hostí, ale i pre ženské osadenstvo rádia pripravené rôzne darčeky a špeciálny program. Rádio Europa 2 bude priebežne prinášať aj live vstupy cez facebook  (www.facebook.com/europa2.sk, www.facebook.com/e2zoo)  a instagram rádia (www.instagram.com/e2sk).

Zdroj: Jana Trellová, PR Manažér