Exitab vydáva pozoruhodný debut Casi Cada Minuto!

Exitab vydáva pozoruhodný debut Casi Cada Minuto. Krstiť sa bude v sobotu v celkom novej sále A4 Nultého priestoru!

Za slovenským one-man projektom Casi Cada Minuto sa skrýva Slavo Herman. Experimentovaním s minimalistickými ambientnými textúrami v psychedelickom opare sa Slavo zabáva už nejaký ten večer, presnejšie viac ako 7 rokov. Na ‘In White Rooms’ to počuť: https://exitlabel.bandcamp.com/album/in-white-rooms

Tomáš Teapot Ferko o albume píše ako o „pravdepodobne najvyzretejšom slovenskom debute tohto roku, ktorý napriek svojej abstraktnej povahe nestráca spád a hudobnú nápaditosť ani na sekundu. Casi Cada Minuto je krajinkárom podvedomého bordelu, ktorý sa Vám preháňa hlavou 0,3 sekundy predtým, než zaspíte. Obrázky, ktoré si môžete pozrieť na odvrátenej strane vlastných viečok.‟ Album sa bude krstiť v sobotu večer 13.10. v nových priestoroch presťahovanej A4ky! 19. októbra zahrá spolu s Aches na topolčianskom Nástupišti 1-12.

Digitálnu verziu ‚In White Rooms‘ si môžete stiahnuť zadarmo cez Exitab bandcamp (stačí
kliknúť na Buy Now – name your price a zadať ‘0’). Prípadne ho môžete podporiť
ľubovoľnou sumou. CD bude dostupné 22.10. Predobjednať sa dá cez bandcamp, alebo prípadne cez label@exitmusic.org.

Vydavateľstvo Exitab čaká bohatá jeseň. Po vinyloch od The Ills a Aches sú na ceste ďalšie veľmi sľubne znejúce novinky od Stroon, Ink Midget, alebo napríklad od nováčika v katalógu, českého producenta Subject Lost. Viac info nájdete už čoskoro na www.exitab.org prípadne na facebook.com/exitab.

Zdroj: Exitab