Experience clubbing predstavuje Drum&Bass stage!

Už budúci piatok sa v priestoroch hriňovského podniku Vegas club uskutoční party nesúca názov Experience clubbing. Bude sa odohrávať na jednom mieste v dvoch hudobných variáciách. Medzi jednu z nich môžeme zaradiť rytmy štýlu Drum and Bass a jemu podobných.

Knight & Ramirez / Martinské duo, ktoré si prešlo všetkými odnožami hudobnej produkcie. Začalo to Rockom, prešlo k štýlom House a Trance a skončilo pri lomených beatoch Drum and Bass, ktorým ostali verný doteraz. Odlišné povahy a hudobná minulosť priniesla do tohto zoskupenia pozitíva, ktoré sa snažia ľuďom odovzdať počas svojho vystúpenia energickým a dynamickým party setom.

Knight & Ramirez

Za krátky čas ich spoločného pôsobenia mali možnosť rozhýbať hudobný parket a vždy to skončilo rovnakým výsledkom…výborným! Zahrali si po boku mien ako: Rregula, Neonlight, Axiom, Mejfus, Ed Rush, Rido, Brooklyn, Cenco & Dykman, Lixx, B-Complex a mnoho iných ….

Toto duo je takisto aktívnej v promotérskej činnosti, sú rezidentmi martinskej party BIELE KOCKY a organizujú každoročný Drum and Bass Open-Air Festival WHITE CUBES.

Ďalej sa môžete tešiť na detvianskych rezidentov a to menovite 2DO a Funtactic. Prvý menovaný si pripravil pre Vás set:

Nesmieme zabudnúť ani na netradičný back to back set v podaní mien Jose Camarera a Tomekk.  Nenechajte si ujsť toto hudobné predstavenie a navštívte náš virtuálny svet, kde sa dozviete všetky podstatné informácie!

Experience Clubbing
16. marec 2012
Vegas club
Hriňová

EC

Zdroj: EC
Publikoval: Redakcia GREGI.NET