EXPLORATION FESTIVAL 2015: Imagination zveřejňuje lineup svého letního open air festivalu!

Organizátoři jednoho z největších českých indoor festivalů Imagination představili nedávno první ročník svého nového open air festivalu Exploration. Nyní známe i kompletní zahraniční lineup.

Exploration Festival představí 26.-27.6. na pískovně Oplatil u Starých Ždánic dvě stage, na kterých se objeví světoznámá jména reprezentující drum & bass, hardstyle a hardcore.

Za drum & bassovou stage vystoupí The Upbeats (NZ), v exkluzivním versus setu Mefjus (AT) vs. InsideInfo (UK), legendární Aphrodite (UK), Tantrum Desire (UK), dj A.M.C (UK), B-Complex (SK) a mohutný domácí support.

Za harder styles se představí famózní Ran-D (NL) – autor letošní hymny Defqon.1, Art Of Fighters (IT), I:Gor (PL), Hallucinator (IT) a ten nejlepší support z českých a slovenských djs.

Exploration se nachází poblíž čisté pískovny Oplatil, kde se dá celý víkend koupat. Kempovat se bude dát přímo u pláže. Nejbližší vlaková zastávka je Stéblová. V předprodeji je možné sehnat vstupenky již za 500 Kč na celý víkend, přikoupit kempovné za 200 Kč na osobu a 150 Kč parkovné (za auto).

Organizátoři očekávají, že Exploration Festival založí novou tradici na české scéně a nabídne tak v dalších letech plnohodnotnou letní alternativu fanouškům Imagination Festivalu.

Oficiální webové stránky: www.exploration.cz
Předprodej vstupenek: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=133832
Událost na facebooku: www.facebook.com/events/794482813978825/

_Exploration_Poster_TZ

Zdroj: Imagination