Extra Bass: Profil MC DAXTA & MC FAVA!

Nadchádzajúca hudobná akcia s názvom EXTRA BASS- Legenda pokračuje, ktorá sa uskutoční už tento piatok 20. Apríla v kultúrnom centre mesta Nováky, neostane ukrátená ani o slovný doprovod. Konkrétne privítame dvoch kvalitných zahraničných MC´s!


MC DAXTA – Priamo z Klagenfurtu do Viedne s malou zastávkou v Grazi. Tak by sa dala stručne popísať cesta slávy MC Daxta-u. Andreas Dreier sa dostal k drum&bass-u v roku 2000 a jeho prvé verejné vystúpenie nasledovalo o 4 roky neskôr na párty Disco404 crew v Grazi. Dav bol spokojný a MC Daxta tiež. Zanedlho sa stal rezidentom na akcii „Strictly Beats“ organizovanej DJ-om Snare.

daxta

Od roku 2006 je členom uznávanej rakúskej crew Mainframe a spolu s MC Davox-om tvoria perfektný tím. Ohurujúc fanúšikov od akcie k akcii dokázal, že vie, ako ovládnuť dav. Roky 2007 a 2008 patrili medzi jeho najúspešnejšie. Pozvánka na svetoznámy Urban Art Forms Festival ho umiestnila medzi domácu špičku. Okrem show s mikrofónom v ruke sa venuje aj promotérstvu. Vo svojom rodnom Klagenfurte rozbehol akciu Criminal Beatz, ktorá sa zanedlho stala najúspešnejším eventom s mnohými hosťujúcimi dj-stars.

https://facebook.com/daxta
https://myspace.com/daxta

MC FAVA – Mc Fava patrí do nemeckej drum&bass-ovej crew s názvom Breakbeat Movement. Táto crew stojí napríklad za portálom go2jungle.com alebo tiež známym nemeckým eventom- Jungle Club. Mc Fava je za mikrofónom ako chameleón, jeden deň vystupuje na oficiálnej Therapy session v Švajčiarsku a druhý deň poskytuje svoje vokály liquid-ovým producentom. Je skrátka prevtelením toho, čo môžeme nazvať- od prírody talentovaný a nadaný vokalista.

fava

S viac ako 10 ročnými skúsenosťami vie ako správne slovne sprevádzať dj-a, hecovať dav, gradovať atmosféru a kedy skrátka zmåknuť a nechať hudbu rozprávať samú za seba. Okrem iného má na konte aj spolupráce s takými menami ako Triad, Sunchase, Paul Sg alebo (napoly) domácimi Blue Motion a Smote. S ponukami na vystúpenie po celej Európe patrí určite medzi najväčšie nemecké mená za mikrofónom. Na viac sa venuje aj písaniu vlastných textov a je gitaristom a spevákom v punkovej skupine No Authority.

https://facebook.com/FavaMC
https://soundcloud.com/mcfava

www.codered.sk
www.facebook.com/codered.sk
facebook event EXTRA BASS

Extra Bass

Zdroj: Codered
Publikoval: Redakcia GREGI.NET