Face2Bass: Body & Soul (AT) v Trenčíne!

Rakúske drum&bass/electronic duo známe po celom svete sa predstaví v Trenčíne. 15.3.2013 si pre Vás chalani z Face2bass crew pripravili na ich narodeninovú oslavu meno svetového formátu. BODY & SOUL, ktorí majú za sebou spolupráce s menami ako Camo & Krooked či Fourward sa predstavia ako headliner na 4. narodeninách crew v klube Templ.

Body & Soul majú za sebou releasy na vydavateľstvách ako Nasca Records, Virus Recordings, Viper Recordings, Mainframe, Bad Company, Breakbeat Kaos či Bad Taste, čo hovorí samé za seba. Majú za sebou hrania po celom svete, stačí spomenúť Miami či Urban Art Forms Festival.

Ako support sa na tejto akcii sa predstaví zástupca mnohých labelov Keosz, ktorý svoje single vydával u Syndrome Audio, Fokuz LTD či Bigg Boss. Ďalej line up doplní Pazooka, nový zástupca Face2bass, vydávajúci na pražskom labeli Ty Vole?! a v neposlednom rade majiteľ Hydrogen Records. Samozrejme sa predstavia stáli členovia Face2bass a to YA & Mc T-tank, Naklad a Drim. O vizualizácie sa postará MatLock.

LINE UP:
* BODY & SOUL * Mainframe, Viper / AT
KEOSZ Fokuz ltd.
+ FACE2BASS DJS
Ya & MC T-tank, Naklad, Drim, Pazooka

TEMPL | TRENCIN | 15.3.2013 | 20:00 | 3€ < 21:00 > 4€
https://www.facebook.com/events/348110425303727/

Zdroj: Face2Bass