Faithless a mnoho ďalších na festivale Balaton Sound.

Zľavnené týždňové vstupy na plážovú párty konajúcu sa medzi 8 a 12. júlom na jazere Balaton v Zamárdi v Maďarsku sa vypredávajú v závratnom tempe. Formácia Faithless ohlásila pre tento rok návrat na pódiá s Faithless 2.0 tour, avšak do line upu festivalu pribudli aj Zedd, Kaskade a mnohí ďalší, ktorí sa zúčastnia tohto prémiového festivalu.

Zľavnené týždňové vstupy na MasterCard Balaton Sound sú ešte stále k dispozícii v obmedzenom množstve. Elektronický hudobný festival, ktorý obklopuje 2 kilometrová pláž je populárnou letnou destináciou, ktorá je už po niekoľko rokov dlho vopred vypredaná. Podľa informácii od organizátorov ostáva posledných 2000 kusov zľavnených 4 dňových vstupov po 135 Eur, ktorých predaj bude s najväčšou pravdepodobnosťou pozastavený už počas budúceho týždňa! Za túto cenu môžu fanúšikovia počítať nielen so vstupom počas tradičných štyroch dní konania festivalu, ale aj dodatočného dňa 0 (8. Júla), kedy vystúpia umelci ako Tiesto, Oliver Heldens, Moti a mnohí ďalší. Do line upu však pribudli aj Axwell Λ Ingrosso, Nicky Romero, Hardwell, Afrojack, DVBBS, Dimitri Vegas & Like Mike, Charli XCX atď.

Nové mená

Balaton Sound vždy hostí vo svojich line upoch tých najlepších Djov a toto sa nezmení ani počas roku 2015 a organizátori festivalu I tento krát sprístupnili nové mená, ktoré na festivale vystúpia.

Balaton Sound s hrdosťou hlási vystúpenie skupiny Faithless. Zamárdi bude jednou zo zastávok Faithless 2.0 tour, ktorá bude oslavou 20. výročia založenia jednej z najúspešenjsích elektronických formácii Tento rok Maxi Jazz, Sister Bliss a Rollo opäť vstúpili do štúdia a pracujú na novom projekte, ktorý bude predstavený práve počas nadchádzajúceho leta.

Zedd je menom dobre známym aj za hranicami EDM žánru. Jeho originalita a zmysel pre okamih vedia publikum totálne očariť. Ryan Raddon, známy ako Kaskade je jedným z pilierov EDM scény a umelec, ktorý je žiadaný už viac ako dekádu. Nemenej inšpirujúcim pre masy je aj Laidback Luke, ktorý je svetovo známy pre svoju vášeň k tanečnej hudbe a jedinečnú komunikáciu s fanúšikmi počas svojich vystúpení

Vedúcou vlnou novej školy D+B talentov z Európy so svojimi pozvnášajúcimi melancholickými melódiami a tučnými basmi je Netsky. Tento nesmierne populárny umelec, tento krát navštívi Balaton Sound so svojim projektom Nestky LIVE! show spolu s celou svojou skupinou.

V line upe sa predstavia aj: Art Department, ktorí pretvorili scénu ako jedineční undergroundoví umelci ako málo kto. Dannic je veľmi rýchlo napredujúci a čoraz viac žiadaný dj, ktorý patrí medzi novú generáciu Holandských djov, ktori prerazili na medzinárodnú scénu. V tejto súvislosti môžeme počítať aj s Dyrom, ktorý patrí rovnako medzi nové úspešné mená, ktorých hodnota na rebríčku elektronických umelcov neustále stúpa. Âme, je DJsko/produkčným duom, ktoré tvorí Kristian Beyer a Frank Wiedemann, ktorí sú dobre známy servírovaním skvele vybrujúcej hudby, ktorú tento rok predstavia aj na Balaton Sounde. Flosstradamus strávili posledných 8 rokov lámaním hudby po celom svete a stali sa tak klubovými kráľmi. Z hlavného mesta Budapešti pochádzajú maďarskí producentmi, ktorí pracujú pod menami David a Sullivan ako formácia Stadiumx . Od týchto môžete očakávať množstvo novej produkcie, ktorá vám prinesie jedinečný hudobný zážitok z ich unikátnej produkcie.

Umelci oznámení počas fázy 3 (v abecednom poradí):
Ame, Art Department, Dannic, Dyro, Faithless, Flosstradamus, Kaskade, Laidback Luke, Netsky Live, Stadium X, Zedd

https://www.youtube.com/watch?v=ESugJfUHc08

Viac informácii a vstupenky na: www.balatonsound.sk www.ticketportal.sk

1503488_10152939974680817_3175314719526647007_n

Zdroj: Balaton Sound