Fallgrapp predstavili nový klip k piesni Vlasy.

Projekt Fallgrapp patrí jednoznačne medzi tie najzaujímavejšie hudobné projekty, ktoré u nás v poslednom období vznikli. Od chvíle, kedy sme prvýkrát počuli Ľadový útes, nedočkavo čakáme na každý nový krok. V týchto dňoch predstavili nový klip k piesni Vlasy.

Príbeh vyjadruje obscénnu závislosť ženy na svojich vlasoch, v ktorej sa ona sama stráca. “Abstraktný a hlavne pocitový, tak by sa dalo najlepšie vyjadriť to, o čo nám išlo.

1004962_667085889999977_1388497567_n

Svojim vizuálnym poňatím sa skôr prikláňa k charakteru severskej hudby, necháva pochopenie hlavnej linky a deja príbehu na vlastnej divákovej interpretácii tak, ako pieseň samotná,” hovorí Juraj Jureš Líška, ktorý stojí za zrodom projektu.

Projekt vznikol v roku 2012 a o rok neskôr sa vyprofilovala 6-členná koncertná zostava, ktorá sa v nasledujúcom roku rozrástla o ďalších dvoch členov. Na koncertoch spájajú elektroniku s husľovým triom, perkusiami, elektronickými bicími, gitarou a vokálom. Pravidelne sa objavujú v rotáciách nielen slovenských, ale aj zahraničných rádií.

Fallgrapp sa najbližšie predstavia naživo ako predskokani Bonobo na jeho bratislavskom koncerte 13. augusta 2014.

soundcloud.com/fallgrapp
facebook.com/Fallgrapp

Zdroj: Red Bull