Famózny gitarista Joe Satriani rozvášnil Bratislavu + FOTO! 

Fenomenálny americký gitarista Joe Satriani rozvášnil bratislavské publikum v Aegon Aréne NTC. Hudba z nového Satrianiho albumu „Shockwave Supernova“ si vyslúžila standing ovation! Skladby „Crazy Joey“, „Lost In A Memory“, či „Goodbye Supernova“ si ihneď získali aj slovenské publikum.

Vizuálna show s filmami,  projekciami a svetlami opäť posunula Satrianiho majstrovstvo na vyššiu úroveň. Famózny hudobník, ktorý má na konte 10 miliónov predaných albumov a 14 nominácií na Grammy, je už takmer mesiac na turné po Európe. Hrá spolu s renomovaným klávesistom Mikeom Keneallym, bubeníckym kúzelníkom Marcom Minnemannom a basgitarovým esom Bryanom Bellerom.

Jeden z najlepších gitaristov sveta, Joe Satriani rozvášnil publikum bratislavskej Aegon Arény NTC. Publikum dostal vynikajúcim koncertom, ktorý bol mixom skladieb z nového albumu „Shockwave Supernova“ a obľúbených starších kompozícií, do varu. Skladby „Crazy Joey“, „Lost In A Memory“, či „Goodbye Supernova“ sa fanúšikom ihneď zapáčili.

DSC_8148

„Bratislavské publikum bolo skvelé! Výborne reagovalo a som rád, že sa mu koncert páčil. Repertoár sme cielene  postavili tak, aby v ňom bola rovnováha medzi dynamickými novinkami a známymi vecami z nášho repertoáru. Som rád, že to zafungovalo,“ teší sa Joe Satriani. 

Publikum sa presvedčilo, že Joe Satriani si titul jedného z najlepších gitaristov sveta rozhodne zaslúži. Nová vizuálna show s filmami,  projekciami a svetlami posunula Satrianiho majstrovstvo na ešte vyššiu úroveň. Turné „Shockwave Supernova“ má obrovský úspech. Na koncertoch – tak ako aj na bratislavskom – hrá Satriani s hudobníkmi, ktorí s ním spolupracovali na novom rovnomennom albume. Koncertovanie s renomovaným klávesistom Mikeom Keneallym, bubeníckym kúzelníkom Marcom Minnemannom a basgitarovým esom Bryanom Bellerom, si Satriani nevie vynachváliť.

DSC_8148

„Všetci patria k najlepším muzikantom sveta a tak sa nám podarilo vytvoriť dravé a energické nahrávky. Ľudia na koncertoch oceňujú šialené gitarové sóla aj výborné muzikantské výkony, čo ma veľmi teší,“ vyznal sa famózny Joe Satriani.

Joe Satriani patrí k najväčším gitarovým ikonám od roku 1987. Má na konte 10 miliónov predaných albumov a 14 nominácií na Grammy. Vďaka jeho dokonalej technike hry ho pozývajú na turné svetové legendy typu Mick Jagger alebo Deep Purple. Bratislavský koncert bol jednou z 30-tich zastávok Satrianiho turné „Shockwave Supernova“. Jeho európsku časť odštartovali hudobníci 17. septembra vo Francúzsku a z Bratislavy odcestovali do ďalších svetových metropol.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Martin Wele Veleba