Fanúšikovia prekvapili Ivana Táslera! Vieme aké pesničky si vybrali!

Prešovská skupina IMT Smile nechala na fanúšikoch, aby zostavili playlist pre najbližšie tri klubové koncerty v Bratislave, Banskej Bystrici a Prahe.

Tí sa k tejto voľbe postavili zodpovedne a vytvorili  zoznam pätnástich najobľúbenejších skladieb. Ivan Tásler ich predstavil naživo vo vysielaní Rádia Expres. Najviac hlasov dostala klavírna skladba Bozk.

„Zapojila sa zdatná časť našich fanúšikov. Je to zaujímavý zoznam aj preto, že sa v ňom objavili veci, ktoré by som nečakal. Napríklad pesnička Spravodlivosť je na albume, ktorý sme vydali pred tromi rokmi alebo Oko z nášho posledného albumu,“ povedal Ivan Tásler. Niektoré pesničky, ktoré skupina hrala na koncertoch roky sa nedostali ani do top 25. Ako príklad spomenul Nedá sa ujsť. Celý zoznam pesničiek je na stránke imtsmile.com a záznam z vysielania nájdete na expres.sk

Líder IMT Smile potvrdil, že odznie nielen táto pätnástka hitov, ale ponúknu svojim fanúšikom viac. „Mám obľúbené skladby, ktoré doplníme tak, aby  sme zahrali osemnásť alebo devätnásť  vecí.“ Trojica špeciálnych klubových koncertov je určená pre najvernejších fanúšikov skupiny, s ktorými si IMT Smile vychutnajú hranie v menších priestoroch. Ako poďakovanie, že sa fanúšikovia zapojili do hlasovania, sľubuje skupina opäť kvalitný program. Bratislavský koncert je už vypredaný, fanúšikovia môžu ešte získať posledné lístky v súťaži s Rádiom Expres.

Zoznam koncertov IMT SMILE LIVE:
8.3. Bratislava, Ateliér Babylon
13.3. Banská Bystrica, Ministry of Fun
14.3. Praha, Palác Akropolis

Zdroj: Edo Kopček z manažmentu IMT Smile