Fedde Le Grand sa chystá na Prahu so svojou show – Take Over!

Fedde le Grand, geniální producent a jeden z nejžádanìjších houseových DJ´s současnosti, se chystá vzít Prahu útokem svým vlastním konceptem, který nese název Take Over. V sobotu 2. března 2012 tak pražský klub SaSaZu zažije unikátní klubovou show, která bude jedním z vrcholù klubové sezony příštího roku.

Společnì se stájovými kolegy, kterými jsou Deniz Koyu a Sultan & Ned Shepard, doprovázen nezamìnitelným hlasem MC Gee, a na míru šitými projekcemi od VJ´s Vlight.to, vám Fedde le Grand naservíruje pořádnou porci skvìlé zábavy a jeden velký hudební zážitek.

Fedde Le Grand

Fedde le Grand se stal v posledních letech jednou z ikon svìtové houseové scény. Kdo by neznal hity „Put your hands up for Detroit“ či „Let me think about it“, se kterými se jak blesk z čistého nebe vyšvihl na špičky svìtových hitparád, kde momentálnì sklízí úspìchy s remixem „Paradise“ pro Coldplay. Mnozí si jistì pamatují jeho strhující vystoupení na pražských Sensation či festivalu Pleasure Island. Nyní si Feddeho budeme moci opìt vychutnat v exkluzivní klubové atmosféře. Praha tak bude po Miami, Ibize, Londýnì či Amsterdamu další svìtovou destinací, kterou Fedde le Grand se svou show navštíví. Fedde le Grand vystoupí v tříhodinovém setu, a třešničkou na dortu bude bezesporu poslední hodina, kdy všichni DJ´s večera vystoupí ve společném back to back setu, doprovázeni MC Geem a VJ´s Vlight.to.

Vstupenky na tuto jedinečnou noc jsou v prodeji exkluzivnì v síti Ticketpro. Základní vstupenky jsou za 490 Kč, na místì pak bude vstupné 590. VIP vstupenky do VIP galerie s šatnou zdarma jsou v prodeji za 990 Kč. Více informací najdete na www.unitedmusic.cz

Time Table:
22:00 – 00:00 | Sultan & Ned Shepard
00:00 – 02:00 | Deniz Koyu
02:00 – 05:00 | Fedde le Grand
05:00 – 06:00 | All back 2 back

Přidejte se a pozvìte své přátele na noc Fedde le Grand – Prague Take Over na Facebooku

Fedde Le Grand

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET