FESTIVAL EDMANIA ODHAĽUJE MENÁ A LÁKA NA BOHATÝ LINEUP!

Trenčianske výstavisko EXPO CENTER bude v piatok 9. decembra hostiť druhé vydanie indoorového festivalu EDMANIA. Dva stage pod krídlami dvoch významných vydavateľstiev sú zárukou nadupanej noci!

EDMANIA začala svoju históriu písať len pred necelým rokom a už sa úspešne zapísala do sŕdc mnohých návštevníkov. Dve vydania so sebou priniesli celkovo 16 zahraničných mien a dali priestor 20 slovenským a českým DJom. Aktuálne organizátori usilovne pracujú, aby v piatok 9. decembra pripravili pre návštevníkov dokonalý audiovizuálny zážitok, na ktorý budú ešte dlho spomínať. „Pracujeme na tom, aby všetko klapalo – od vstupu do areálu, cez technické vybavenie, nabitý lineup až po najmenšie detaily, ktoré ocenia aj tí najnáročnejší návštevníci,“ informuje EDMANIA team.

Pre EDMANIA 2016 sa organizátori spojili s dvoma prestížnymi labelmi – ARMADA MUSIC a DOORN RECORDS. Dva stage, kde budú zastúpení umelci vydávajúci práve v týchto vydavateľstvách. Aktuálne sú zverejnené mená Omnia, Jorn Van Deynhoven, Jochen Miller b2b Husman, Alexander Popov a Protoculture pre ARMADA stage a Matisse & Sadko, Julian Jordan, Curbi a Redondo pre DOORN stage. „Tu však nekončíme, odhalíme ešte dve zahraničné mená pre každý stage. Sledujte našu fanpage a dozviete sa, kto doplní tento vynikajúci lineup,“ prezrádzajú organizátori.

Aktuálne v sieti Ticketportal (SK, CZ, HU aj PL) prebieha predpredaj vstupeniek už 3. vlny predaja za cenu 22,99€. Naplánovaná je ešte 4. vlna za cenu 25,99€ a na mieste návštevníci za vstupenku zaplatia 29,99€.

Všetky informácie aj finálny plagát obsahujúci mená domácich zástupcov, ktorí sa postarajú o kvalitný support, budú organizátori priebežne dopĺňať, preto sledujte event EDMANIA 2016.

EDMANIA 2016

▌PIATOK 09.12.2016
▌EXPO CENTER TRENČÍN
▌Štart 19:00
▌Koniec 6:00
▌Event https://bit.ly/EDMANIA2016
▌Lístky https://bit.ly/EDMANIA2016_tickets

▌Armada stage: Omnia, Jorn Van Deynhoven, Jochen Miller b2b Husman, Alexander Popov, Protoculture + TBA

▌Doorn stage: Matisse & Sadko, Julian Jordan, Curbi, Redondo + TBA

180x180_mm_300dpi

Zdroj: EDMANIA