Festival Electronic Beats Bratislava je opäť vypredaný.

Putovný festival elektronickej hudby v réžii Telekomu je v bratislavskej Refinery Gallery pripravený na 19. apríla. K už potvrdeným interpretom Hurts, Agoria, James Pants a Youthkills pribudli aj slovenské mená – mladá kapela Purist a dvojica dídžejok Margita a Besná. Vďaka kvalitnému obsadeniu je festival už beznádejne vypredaný.

Industriálne priestory Refinery Gallery privítajú festival Electronic Beats Bratislava už po druhý raz. Zdá sa, že fanúšikov elektronickej hudby je v hlavnom meste ďaleko viac, keďže kapacita 1300 návštevníkov sa rýchlo zaplnila a posledné lístky sa predali týždeň pred konaním akcie.

V Bratislave už Telekom so svojím projektomElectronic Beats predstavil hviezdy ako Prodigy, Lamb, Apparat, Friendly Fires, Woodkid či WhoMadeWho. V máji privezie na Slovensko legendárnych Depeche Mode. Už v piatok však pravidelnú dávku elektrizujúcich bítov Bratislave naservírujú manchesterskí Hurts, francúzsky dídžej Agoria, americký beatmaker James Pants a nádejní mladí Londýnčania Youthkills.

Slovensko na pódiu festivalu Electronic Beats zastúpi kapela Purist, na Radio_Head Awards 2012 nominovaná v kategórii nováčik roka. Úvodné elektronické beaty a prestávky medzi jednotlivými interpretmi vyplní dievčenské dídžejské duo Margita a Besná.

Electronic Beats vám prináša Telekom, ktorý opäť prichystal aj pestré sprievodné aktivity. Okrem hudby predstavia na festivale aj nové mobilné aplikácie, špeciálne vyvinuté pre Electronic Beats. Pre hudobných fajnšmekrov je pripravená voľne stiahnuteľná hudobno-nahrávacia aplikácia Yellofier, ktorá mení každodenné zvuky na hudbu. Intuitívna, užívateľsky jednoduchá aplikácia pre iOS umožňuje nahrávanie a úpravu zvukov aj používateľom bez muzikantských skúseností. Súčasťou aplikácie je súťaž o vytvorenie vlastnej alebo prepracovanie jednej zo skladieb známych interpretov ako Henrik Schwarz, Trentemøller, Orbital či Booka Shade. Prekvapením budú ďalšie dve aplikácie Electronic Beats, viac sa o nich dozviete priamo na akcii.

Na festivale nájdete aj obľúbenú fotokabínku. Brány Refinery Gallery sa otvoria o 20-tej hodine. Príďte včas, aby vám nič neušlo!

Pre aktuálne informácie sa spojte s Electronic Beats SK na Facebooku alebo nás sledujte cez Twitter.

Zdroj: Pendant, s.r.o.