Festival „Hip-Hop Žije“ sa rozrastá, na budúci rok bude aj v Prahe!

Festival „Hip-Hop Žije“ ovládne leto 2018 na Slovensku aj v Česku! Najväčší slovenský rapový festival po prvý raz zavíta i do Prahy. Záujem oň totiž z roka na rok rastie a tak sa okrem Bratislavy, Domaše, Duchonky a Ostravy predstaví aj v hlavnom meste našich západných susedov. „Hip-Hop Žije“ je skutočným unikátom, nikde inde totiž nemajú fanúšikovia k dispozícii na jednom mieste celú rapovú špičku našej hudobnej scény. Nenechajte si ujsť hudobnú udalosť budúceho roka! „Hip-Hop Žije“ odštartuje v Bratislave už 29-ho júna! 

Festival „Hip-Hop Žije“ expanduje! K Bratislave, Duchonke, Domaši a Ostrave organizátori pridávajú aj Prahu. Festival je jediným podujatím svojho druhu, ktorý spája rapovú komunitu v našich krajinách. V novom ročníku zažijú návštevníci mnoho prekvapení.

„Ostrava sa nám veľmi osvedčila, ukázalo sa, že záujem o náš festival je aj v Česku obrovský a tak ho na budúci rok premiérovo organizujeme aj v Prahe. Veľa ľudí chodí na náš festival každý rok a preto cítime u našich fanúšikov vždy vyššie a vyššie nároky. Snažíme sa posúvať latku kvality v rámci služieb, programovej štruktúry, bezpečnosti a čistoty. Záujem o lístky na budúci rok je už teraz obrovský, reakcie fanúšikov sú naozaj úžasné,“ vraví spoluorganizátor festivalu Marko Šebesta z agentúry Evency.

Leto 2018 teda opäť sľubuje nezabudnuteľné zážitky! Na festivale „Hip-Hop Žije“ vystúpia najlepší slovenskí a českí raperi a ani tento raz nebudú chýbať zahraniční headlineri. Ich mená si zatiaľ organizátori nechávajú ako prekvapenie. Program vyskladajú tak, aby si na svoje prišli všetci nadšenci tohto druhu hudby.

„Naša cieľovka má dve podskupiny. Mladých vo veku od 18 do 24 rokov, ktorí sledujú aktuálne hudobné prúdy, a starších do 39 rokov. Tí zas uprednostňujú overenú klasiku v tomto hudobnom žánri. Naši návštevníci sú zvyknutí aj na bohatý sprievodný program a i v tomto smere chceme prekonať ich očakávania. Nebude chýbať streetballový turnaj, graffity jam, U rampa, plážový volejbal a rôzne ďalšie atrakcie a prekvapenia, ktoré chystáme špeciálne pre nový ročník,“ uzatvára Marko Šebesta.

„Hip-Hop Žije“ je jednou z najväčších rapových udalostí pod holým nebom v strednej Európe. Pred piatimi rokmi začínal ako menší festival, no odvtedy sa rozrástol na podujatie  úctyhodných rozmerov. Lístky naň sa už začali predávať v sieti Ticketportal (bit.ly/HHŽ2018-predpredajBratislava; bit.ly/HHŽ2018-předprodejPraha; bit.ly/HHŽ2018-predpredajDomaša; bit.ly/HHŽ2018-predpredajDuchonka; bit.ly/HHŽ2018-předprodejOstrava).

Hip-Hop Žije 2018
Bratislava 29.6.-01.07.2018
Praha 28.07.2018
Domaša  03.08.-05.08.2018
Duchonka 17.08.-19.08.2018
Ostrava 01.09.2018

Zdroj: TS