Festival Mighty Sounds s nabitým programem už tento víkend.

Dvanáctý ročník festivalu Mighty Sounds startuje už v pátek 22. července. Až do neděle bude v Táboře na letišti Čápův dvůr probíhat přehlídka toho nejlepšího z žánrové hudby. Tentokrát bude nabitý energickými kapelami tanečnějšího rázu. Předprodej na festival končí ve čtvrtek.

Letos na Mighty Sounds vystoupí struhující Irie Révoltés, legendy d’n’b Asian Dub Foundation, tvrdší, ale neméně zábavní Skindred, nebo syn legendy reggae, Julian Marley. Příznivci melodického punkrocku se mohou těšit na kalifornské Lagwagon, nefalšovaný punk obstarají matadoři The Casulaties a všechny v dosahu rozhýbou ska punkoví The Locos.

Letošní ročník ale nabídne i další lahůdky. Line-upu stanu Radia 1 bude vévodit senzace současné jungle music Nanci & Phoebe, syn slovutného jamajského DJe Brigadiera Jerryho, TJ aka Likkle Briggy, a unikátní francouzský projekt Ministeri Del Riddim.

Kromě už zveřejněného bohatého programu divadelního stanu se letos návštěvníci můžou těšit také na zcela novou, skvěle vybavenou chill zónu a už tradičně na širokou nabídku doprovodného programu fun zóny. Vstupenky na festival lze ještě do čtvrtka pořídit za nižší cenu od 1390,- Kč, na místě budou za 1590,- Kč. Veškeré informace a aktuality jsou k nalezení na www.mightysounds.cz.

*MIGHTY SOUNDS vol. 12*
22. – 24. července 2016
Tábor, letiště Čápův dvůr
To nejlepší z punku, punkrocku, rock‘n’rollu, reggae, hc, ska a rockabilly
https://www.mightysounds.cz/
https://www.facebook.com/mightysounds
https://twitter.com/MightySounds
Aftermovie Mighty Sounds 2015: https://youtu.be/aueTutyB-AM

Zdroj: Mighty Sounds