Festival Mighty Sounds spúšťa predpredaj na svoj desiaty ročník.

Festival Mighty Sounds spouští 4. listopadu 2013 v 9:00 předprodej na jubilejní desátý ročník. Jedna z největších tuzemských žánrových akcí proběhne v termínu 11. – 13. července 2014 opět na letišti Čápův dvůr v Táboře.

Festival je tradičně celoevropsky oceňovanou přehlídkou toho nejlepšího z punkrocku, rock’n’rollu, punku, ska, reggae, rockabilly, hardcoru a dalších žánrů. V posledních letech se akce stala oblíbenou i u širšího publika díky unikátnímu line-upu, doprovodnému programu, skvělé atmosféře a špičkovému servisu pro návštěvníky i účinkující. Popularita Mighty Sounds každoročně narůstá i u zahraničních fanoušků.

Mighty Sounds_2012vojta_florian

Desáté vydání festivalu se chystá ve velkém stylu. Už během roku začnou organizátoři slavit, 6. února 2014 například dovezou do pražského Lucerna music baru kapelu Skindred, která nadchla publikum na letošním Mighty Sounds. Na oficiální videovzpomínku na letošní ročník se můžete podívat zde: https://youtu.be/8XH2Qv2hxDo.

Vstupenky na Mighty Sounds 2014 lze nyní pořídit za 790,- Kč ve velmi limitované edici první vlny předprodeje, a to třemi způsoby: na dobírku přes stránky www.mightysounds.cz, v síti SMS Ticket nebo v obchodu Crossphere v Praze.  Kromě klasické vstupenky je opět možné koupit Superticket s dárkovým balením a nově také lístek do festivalového zázemí, tzv. Backstage ticket, který organizátoři nabízí ve striktně omezeném množství 200 kusů.

Stejně jako v loňském roce festival nabídne možnost stanování u auta v Parking Campu nebo stanování v nadstandardně vybaveném stanovém městečku Camp Village DeLuxe. Všechny informace o předprodeji lze nalézt na https://www.mightysounds.cz/cz/predprodej-vstupenek/ .

*MIGHTY SOUNDS 2013, vol. 10*
To nejlepší z punkrocku, rock´n´rollu, punku, reggae, hc, ska a rockabilly
11. – 13. července 2014
Tábor, letiště Čápův dvůr
https://www.mightysounds.cz/
https://www.facebook.com/mightysounds
https://twitter.com/MightySounds

Zdroj: Mighty Sounds