Festival Mighty Sounds spustil predpredaj, prvých 1000 lístkov predal behom jedného dňa!

Festival Mighty Sounds spustil předprodej na svůj 12. ročník. Ten se uskuteční 22. – 24. července 2016 v Táboře na letišti Čápův dvůr. Festival se i podvanácté zaměří zejména na punk, punkrock, ska, reggae, hardcore, rockabilly a další spřízněné žánry.

Nejen pro fanoušky zmíněných hudebních stylů a s nimi spojených subkultur je návštěva festivalu Mighty Sounds svátkem. Akce, která každoročně do Tábora přivede kolem 12 000 návštěvníků z celé Evropy, se pyšní výjimečnou atmosférou, unikátní žánrovou skladbou s převahou zahraničních interpretů a bohatým doprovodným programem. Pořadatelé festivalu se loni také významně zasadili o změnu zákona o veřejném zdraví, díky které už hudební produkce z jednorázových akcí pod širým nebem není považována za hluk.

První várka vstupenek za nejvýhodnější cenu pro 1000 nejvěrnějších byla vyprodána za pouhý jeden den. V tuto chvíli lze lístky na Migthty Sounds vol. 12 pořídit za 990,- Kč ve vybraných kamenných obchodech nebo za 1050,- Kč online. Kromě spuštění předprodeje také organizátoři avizují, že ve středu 11. listopadu odtajní první várku potvrzených kapel.

Veškeré informace o vstupenkách i prvních kapelách v programu festivalu najdete na www.mightysounds.cz .

*MIGHTY SOUNDS vol. 12*
22. – 24. července 2016
Tábor, letiště Čápův dvůr
To nejlepší z punku, punkrocku, rock‘n’rollu, reggae, hc, ska a rockabilly
https://www.mightysounds.cz/
https://www.facebook.com/mightysounds
https://twitter.com/MightySounds

POba0RygY1iVpRt2xANie-2Sk46xFXcMmKKPnEKNY54

Zdroj: Mighty Sounds