Festival Svojšice 2012: Kompletné informácie!

Festival Svojšice 2012 je letos ve znamení velkých zmìn. Nabídne hned tři plnohodnotná hudební pódia, která představí aktuální jména svìtové taneční scény. Fanoušci si již nyní mohou zakoupit vstupenky za nejvýhodnìjší cenu a k tomu mají šanci vyhrát nový Renault Twingo. Kompletní informace k line upu, předprodeji a soutìži najdete v článku.

Festival Svojšice letos nabídne tři hudební scény. Tahákem venkovní main stage je bezesporu majitel značky Cocoon Sven Väth, kterého následují neménì známá jména jako John Digweed či Adam Beyer a další. V kryté techno hale se poprvé v ČR představí berlínské duo PAN-POT a talentovaná djka Nicole Moudaber. Příznivci melodického a šlapavého housu si přijdou na své na třetí Studio54 house stage, jejímž headlinerem je Mischa Daniels.

Nejlevnìjší vstupenky na festival je možné zakoupit do konce mìsíce dubna za 699 Kč. Poté se bude jejich cena zvyšovat. Konečná cena je stanovena na 850 Kč. S lístkem z předprodeje mají návštìvníci exkluzivní možnost odjet z festivalu Svojšice 2012 novým modelem Renault Twingo. Přesná pravidla a podmínky soutìže jsou na webu www.svojsice.cz v sekci soutìž.


Legendary summer festival Svojšice 2012
Pátek 29. června od 17.00 hodin
Letní areál Svojšice u Pardubic
Main stage – Tomáš Haverlik, Jeremy Olander, Joris Voorn, Sven Vaeth, John Digweed, Adam Beyer
Techno stage – krytá hala – PAN-POT, Nicole Moudaber, Cristian Varela, Toky & Boss, Kaisersoze
Studio54 house stage – velkokapacitní stan – Mischa Daniels, Chris Sadler, Enrico a další…

Vstupenky v předprodeji
Duben 699 Kč
Kvìten 749 Kč
Červen 799 Kč
Na místì 850 Kč

Ceny jsou uvedeny včetnì DPH a neobsahují manipulační poplatek prodejce. Vstupenky zakoupíte ve všech prodejních místech společnosti Ticketportal, nebo online na Ticketportal.cz

Originální design vstupenky Svojšice zakoupíte online na www.rave.cz/shop nebo v kamenném shopu. Seznam prodejcù najdete na www.svojsice.cz v sekci vstupenky.

Svojsice 2012

Zdroj: PR FESTIVAL SVOJŠICE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET