Festival Zvuk for Štiavnica prináša hudbu do ulíc, kaviarní a do prírody Banskej Štiavnice!

Na mapu slovenských festivalov sa po ročnej pauze vracia jazz-fusion festival Zvuk for Štiavnica. 17.–19. augusta 2017 opäť prinesie do Banskej Štiavnice kvalitnú hudbu v žánroch jazz, fusion, crossover, súčasná hudba, world music ai.

Slovenskí a zahraniční interpreti a interpretky sa predstavia v priestoroch, ktoré svojou špecifickou atmosférou dotvoria zážitok zo samotnej hudby. Tento rok koncerty odznejú nie len v baroch a kaviarňach, uliciach žijúcich spontánnosťou, v Kultúrnom centre ale aj v nespútanej prírode. V rámci sprievodného programu sa budú konať workshopy, výstava obrazov spojená s koncertom a jazzová poviedkáreň, ktorá prepojí jazz a literatúru.

Ako predošlé ročníky i tento rok má festival za cieľ vyhovieť širokému a rôznorodému publiku. Osloviť náročných milovníkov jazzu, objavovať nové možnosti s nadšencami a zaujať tých, ktorí tomuto hudobnému žánru ešte nepodľahli. Okrem samotných koncertov festival prináša aj diskusie, workshopy pre rodiny s deťmi, jazzovú poviedkáreň a výstavu spojenú s koncertom. Svojou špecifickosťou festival rozšíri kultúrne možnosti, ktoré Banská Štiavnica poskytuje svojim obyvateľom a domácim i zahraničným turistom.

Tešíme sa, že sa nám podarilo nadviazať spoluprácu so slovenským hudobným vydavateľstvom Real Music House, vďaka ktorému vám tento rok na festival prinášame viac kvalitnej slovenskej hudby.

Permanentky nájdete v predpredaji v sieti Interticket: https://zvukforstiavnica.interticket.sk/

www.facebook.com/zvukforstiavnica

Zdroj: ZfS