Filmová a orchestrálna show THE GODFATHER LIVE zavíta do Prahy!

Do České republiky poprvé zavítá filmová show The Godfather live, která kombinuje projekci unikátního díla světové kinematografie a živý hudební doprovod v podání symfonického orchestru.

Po loňském uvedení v londýnské Royal Albert Hall se tohoto výjimečného konceptu dočká také české publikum. Zážitek, který nelze odmítnou, se odehraje 14. 10. 2015 ve Forum Karlín v Praze.

Kmotr je legenda. Kmotr je kultovní film nové éry Hollywoodu. Nejslavnější mafiánský příběh všech dob se vrací na scénu v novém uměleckém zpracování.

The Godfather Live je oslavou filmové klasiky, která si díky režisérskému podpisu Francise Forda Coppoly a excelentním výkonům Marlona Branda s Al Pacinem získala nezastupitelné místo v historii světové kinematografie. Multigenerační sága vypráví příběh o klanu Colreonových a jejich soupeření s ostatními zločineckými rodinami v New Yorku v letech 1945 a 1955. Film byl natočený na motivy bestselleru Maria Puza.

K úspěchu filmu oceněného třemi Oscary přispěl také geniální italský skladatel Nino Rota. Jeho hudba násobí magický zážitek na plátně, autentickým způsobem vtahuje diváka do děje a vytváří jeho vlastní intimní vztah k hlavním hrdinům, co akademici ocenili cenou Grammy za nejlepší instrumentální kompozici složenou speciálně pro film nebo televizi.

GodfatherLive 117

Tvůrci show The Godfather Live přinášejí legendární příběh z newyorského podsvětí v novém uměleckém zpracování. Zatímco se na plátně bude v HD kvalitě promítat film, o fascinující zvukovou kulisu se postará živý symfonický orchestr pod taktovkou Justina Freera.

„To, že jsme schopní zachovat a prezentovat nejvýznamnější hudební díla v historii našeho řemesla, je pro mě ohromně vzrušující. Je jen málo filmové hudby, která má okamžitě rozeznatelný charakter, jaký nabídl Nino Rota. A na druhé straně je pouze pár filmů, které se můžou pochválit podobným vlivem na světovou kinematografii jako Kmotr. Manželství těchto dvou mistrovských děl na jevišti bude něco, co si zapamatujeme na celý život,“ zdůraznil J. Freer.

Vstupenky je možné zakoupit na www.predprodej.cz
www.facebook.com/TheGodfatherLive
www.thegodfatherlive.eu

The Godfather

Zdroj: LIVE61 s.r.o