Flamenco koncert skupiny Ponte Pardo!

V rámci série flamencových podujati sa vo štvrtok 13.12.12 v Hudobnom klube U Očka, Karpatská 3, Bratislava, predstaví flamencová kapelka PONTE PARDO. V excentricky namiešanom večernom drinku pre fajnšmekrov Vám spolu s pozvanými hosťujúcimi umelcami prinesie kombináciu žánrov: flamenco – pop – rock.

Táto mladá kapela orientujúca sa na štýl flamenco nuevo, sa začala profilovať v roku 2010, keď jej frontman Martin Nováček prizval k spolupráci aj ďalších hudobníkov rôznych žánrov s argumentom: Chlapci, ale teraz už naozaj!

Členovia kapely majú za sebou roky hudobnej a životnej praxe, čo sa viac menej vedome prejavuje aj v hudobnej interpretácii. Ich repertoár obsahuje vlastnú tvorbu, zaranžované populárne piesne, motívy autorov: Paco de Lucia, Vicente Amigo, Gerardo Nunez, taktiež rôzne hudobné kompozície k tanečným choreografiám, s textami prevažne v španielskom jazyku, no objaví sa aj slovenčina. Kapela má za sebou množstvo úspešných vystúpení i niekoľko samostatných koncertov. Mala možnosť prezentovať sa na rozličných spoločenských akciách a plesoch, zúčastnila sa show Česko-Slovensko má talent, za účasti jej dvorného fotografa Jozefa Páleníka. Charakteristickou črtou hudby Ponte Pardo je kontrast v striedaní jemných flamenco-popových námetov s hrubou energiou flamenco-puro, tohto nádherného Andalúzskeho fenoménu. Program koncertu obohatí umelecký hosť Libuška Bachratá.

Zažite príjemný štvrtkový večer pri hudbe a vínku na výnimočnom podujatí:
ŠPANIELSKY FLAMENCO KONCERT – vo štvrtok 13.decembra 19:30 – Vstupné 6 EUR
(Ponte Pardo a hostia – zlosovanie cien – fiesta DJ por Sevillanas y Rumbas)

Vstupné:  6 EUR
Predpredaj:  5 EUR  (predpredaj.sk)
Na mieste zľava pre študentov a dôchodcov: 3.50 EUR
Na mieste akceptujeme Ticket Poukážky: Multi, Energy, Compliments
Rezervácie sms:  0911 193 382
VSTUPENKA (6eur) PLATÍ AKO 10% ZĽAVOVÁ POUKÁŽKA v CK LOLATOURS
FB info: https://www.facebook.com/events/537915506225971

Zdroj: Daniel Godány