Flamenco party: Koncert kapely Ponde Pardo a hostia.

V rámci série flamencových koncertných podujati sa predstaví flamencová kapelka PONTE PARDO a hostia. V excentricky namiešanom drinku pre fajnšmekrov, Vám spolu s hosťujúcimi umelcami prinesie kombináciu žánrov: flamenco-pop-rock-jazz.

FLAMENCO PARTY – piatok  29.11. – 19:00 – Hlava 22 – Bazová 9, 821 08, Bratislava

Táto mladá kapela orientujúca sa na štýl flamenco nuevo, sa začala profilovať v roku 2010, keď jej frontman Martin Nováček prizval k spolupráci aj ďalších hudobníkov rôznych žánrov s argumentom: Chlapci, ale teraz už naozaj!

Fotoflamenco2

Členovia kapely majú za sebou roky hudobnej a životnej praxe, čo sa viac menej vedome prejavuje aj v hudobnej interpretácii. Ich repertoár obsahuje vlastnú tvorbu, zaranžované populárne piesne, motívy autorov: Paco de Lucia, Vicente Amigo, Gerardo Nuňez, taktiež rôzne kompozície k tanečným choreografiám. Texty sú prevažne v španielskom jazyku, no objaví sa aj slovenčina. Kapela má za sebou množstvo úspešných vystúpení i niekoľko samostatných koncertov. Mala možnosť prezentovať sa na rozličných akciách a plesoch, aj na show Česko-Slovensko má talent, za účasti jej dvorného fotografa Jozefa Páleníka. V rámci súťaže Jazzovnica sa dostali do finále, a v dueli zvíťazili so skladbou Por.Lo.Bueno.  Charakteristickou črtou hudby Ponte Pardo je kontrast v striedaní jemných flamenco-popových námetov s hrubou energiou flamenco-puro, tohto nádherného Andalúzskeho fenoménu. Program koncertu obohati hosť z ČR: Aneta Suchomelová – tanec, tlesky.

„K flamencu sme sa dostali vďaka kauzálnemu princípu synchronicity. Mne sa snívalo o tom, ako mi jeden z mojich predkov Paco Perez Iňaritu Sanchez Ponte Cuatro Cojones Pardo povedal, že aby som už bol ticho, a venoval sa flamencu. Tento snový astrálny zážitok mal nedozierny dopad na všetkých ostatných. Tak sme sa po rokoch stretli v jednej kapele, za čo nesie priamu zodpovednosť KPS (kauzálny princíp synchronicity), neviem dokedy to tu mám vysvetľovať. Samozrejme, náš vzťah k muzike je čisto zištný. Venujeme sa jej vo voľnom čase len a len preto, lebo z toho mame nevyčísliteľný úžitok. Mňa osobne to napríklad robí absolútne štastným. A to ani nie som hudobník. Len taký búchač na krabicu. Ostatní flamenco milujú z celej duše, a preto nehráme flamenco, ale len všelijaké fúzie. Máme totiž k ozajstnému čistému flamencu strašnú úctu. Nikdy by sme si nedovolili hrať flamenco len tak v jeho čistej forme. To prenechávame puristom a iným skutočným bláznom :)…“

Zažite príjemný večer pri hudbe a vínku na výnimočnom podujatí: FLAMENCO PARTY

Program: Španielska poézia – koncert Ponte Pardo a hostia – Rozdanie Cien – Latino DJ Fiesta

Vstupenka na mieste:  8 EUR (10eur aj s CD)

VSTUPENKA PLATÍ AKO:
10% ZĽAVOVÁ POUKÁŽKA v CK LOLATOURS
30%  ZĽAVOVÁ POUKÁŽKA v  REMEDIOS o.z.

Predpredaj:  4 EUR (8eur aj s CD)  /   Na mieste zľava pre študentov a dôchodcov:  3.50 EUR  (7eur aj s CD)

Akceptujeme Ticket Poukážky: Multi, Energy, Compliments.
Rezervácie miest (sms):  0911 193 382

Zdroj: Organizátor